Plog: Dagje met mijn zus | vt wonen beurs, lunchen & primark!

Plog: Dagje met mijn zus | vt wonen beurs, lunchen & primark!

Vorige week vrijdag had ik een dagje vrij en die dag bestede ik gezellig samen met mijn zus. Zij had vip kaartjes gewonnen voor de vt wonen beurs in Amsterdam, en dat begon om 6 uur in de avond. Wij besloten om eerst gezellig met zijn tweetjes te lunchen bij haar thuis, ze haalde mij trouwens op met de scooter, vind dat altijd echt een feestje, en na het lunchen pakten we de trein van gouda naar den haag en gingen we nog eventjes bij de primark kijken. Een leuke, vrolijke en drukke plog dus! En een best wel lange, oeps! Kijken jullie mee?

We gingen eerst op de scooter van mijn huis naar nathalie haar huis, daar heb ik eventjes mijn haar en make-upje gedaan en daarna zijn we gezellig wezen lunchen. Ze had allemaal lekkere dingen in huis, schuddenbuikjes, eitje, sate salade, jummie! En ze heeft heel erg leuk blond amsterdam servies. 

Na het lunchen zijn we door het centrum van Gouda gelopen naar het station toe. Daar pakten wij de trein naar den haag, we wouden eventjes een bezoekje brengen aan de primark!

Ik vind de primark in den haag altijd zo ontzettend mooi en lekker dichtbij! Ik vind vooral de woonafdeling daar heel erg leuk. <3 Welke primark is jullie favoriet? 

De pyjama afdeling is ook altijd zo leuk! Kijk hoe schattig deze pyjama bag is. Ik ben bij de primark goed geslaagd voor leuke cadeautjes voor mijn schoonzus & naat heeft ook leuk geshopt!

Ik had een leuke bh gepast maar helaas zat die echt ver-schrik-ke-lijk.. zo jammer! Hij was echt heel erg mooi. Ik wou ook nog eventjes een outfit showen aan jullie, dus deze outfit droeg ik die dag. 🙂 Mij favoriete jasje van de vero moda. 
We gingen eventjes langs de mac donalds om wat lekkers te eten te halen, ik nam een patatje en mijn favoriete hamburger: de euroknaller. 

Daarna pakten we de tram of metro? Geen idee welke het was, maar anyways wij pakten dus een van die twee naar het station toe. Van den haag gingen wij naar leiden en van leiden naar amsterdam rai. Wat een reisjes maakten wij die dag!

En we waren aangekomen! We zagen ook de man van het programma van vt wonen, die altijd het interieur styled. Ik weet niet precies hoe die heet maar ik herkende hem haha! 🙂 De vt wonen beurs was vooral veel inspiratie opdoen, ik vond het jammer dat er weinig tentjes waren waar je echt wat kon kopen. In de ene hal had je veel accessoires en in de andere hal veel meubelen, vloeren, lampen enzovoort. 

Ik vond die kaartjes zo ontzettend tof met washi tape, zag er zo leuk uit! Wat ik ook zo leuk vond waren de vetplantjes die je veel overal zag. Dat is helemaal een trend. 

Dit vond ik ook zo’n leuk idee! Heel erg leuk om een tekst te verven boven je bed of op een muur in je kamer of huiskamer, zo gezellig!

Dit vind ik ook heel erg leuk, mijn zus en ik hadden het idee om pinterest af te struinen en kijken hoe je dit zelf kan maken. Ik zie dit trouwens ook zo veel bij de intratuin, vinden jullie het ook zo leuk?

Dit vond ik gewoon heel erg schattig, heel leuk cadeau zakje.

De riverdale stand was ook echt heel erg leuk! Ik hou van dit soort lijstjes met leuke teksten erin, en ik vond de zwarte muur ook wel heel erg tof. <3

Met mijn lieve zus <3

De stand van ariadne at home bekijken, dat was ook zeker een van mijn favorieten, veel brocante stijl wat ik altijd heel erg mooi vind! 

Let’s meet and play! <3

Ik blijf een zwak hebben voor zulke lijstjes! Ik ga binnenkort leuke tekstjes uitprinten en dit ook zo ophangen in mijn kamer.

Kortom we hebben een hele gezellige dag gehad, vond de vt wonen beurs ook erg leuk! Veel inspiratie op gedaan en vond vooral de stands van leef, ariadne at home, vt wonen en riverdale heel erg leuk! <3
Zijn jullie ook geweest? En vinden jullie het leuk als ik vaker plogs plaats? 
Liefs! Evelien

Deze post heeft 7 reacties

  1. Oh ik zie zoveel leuke dingen op die woonbeurs haha, leuk overzicht!

  2. Ziet eruit als een gezellig dagje <3 VT wonen beurs lijkt me zo leuk. Allemaal toffe interieur ideetjes opdoen!

Geef een antwoord

Sluit Menu