dingen die élke blogger herkent!

dingen die élke blogger herkent!

Bloggen, het is helemaal een hype en veel mensen doen het. Het is niet meer weg te denken uit ons kleine kikkerlandje. Daarom lijkt mij het leuk om een artikel te schrijven met een lijstje wat iedere blogger wel herkent. Heerlijk! Lezen jullie mee?

Je neemt letterlijk overal je camera mee naar toe, want ja je ziet zoveel leuke plekjes wat je op de foto wilt zetten en dit wilt delen op je blog & instagram.

Je staat bekend in de straat als het huis die vaak pakketjes krijgt, de postbode kent je als de beste en de buren die af een toe een pakketje voor je moeten aanpakken worden soms wel eens gek van je. Ze denken vast dat je het hele internet afstruint.

Inspiratie komt overal en nergens aanwaaien dus je hebt altijd een notitie boekje bij je warin je alle inspiratie opschrijft.

Alles wat je doet moet je foto’s van maken want het moet natuurlijk terugkomen in het wekelijkse overzichtje op je blog want je deelt alles.

Goede review gelezen over dat ene mooie product? Je staat gelijk de eerst volgende dag in de winkel om het aan te schaffen.

Je blog 10000 keer per dag checken om te kijken of alles nog goed staat en kijken of mensen hebben gereageerd.

Natuurlijk heel erg blij worden van de reacties die je ontvangt op je artikels. Elke keer zit je weer met een big smile er naar te kijken.

Je wilt het van de daken schreeuwen dat je een blog hebt, iedereen mag het weten!

Je laat elke keer trots je artikels zien aan je moeder, boyfriend of beste vriendin.

Zo trots zijn en een sprongetje in de lucht springen als je leuke samenwerkingen krijgt of wordt uitgenodigd voor een event!

In de winkel je hand onder kliederen vol met swatches van allerlei lipsticks, de swatches van je hand vergeten af te halen en zonder shame zo de winkel uitlopen.

Vroeger opstaan zodat je je blog artikeltje online kan zetten.

Je hele familie en lover is dankbaar want die krijgen soms ook wel iets leuks!

Voordat je gaat eten moet je echt nog eventjes foto’s maken van de leuke lunch en op instagram zetten.

Overal waar je loopt en het is een leuk plekje, liefje kan je alsjeblieft van mij eventjes een foto maken? Is zo leuk voor mijn blog!

Je verveelt je nooit, want je hebt nog altijd veel dingetjes te doen, fotograferen, artikels schrijven, mails beantwoorden, en op de reacties reageren.

Als je outfit foto’s maakt buiten heb je altijd veel bekijks, het lijkt net of je voor een mode tijdschrift werkt!

Mensen snappen nooit zo goed wat je allemaal doet, dus met wat artikels schrijven krijg jij spullen en verdien je centjes? Schrijf je overal positief over dan?

Midden in de nacht wakker worden, *knipt lampje aan* schrijf het idee op, *doet lampje uit* en gaat weer slapen.

Herkennen jullie je hierin? Happy weekend ladies!
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 16 reacties

 1. Heel veel punten zijn herkenbaar, hihi. Vooral het overal foto's van willen maken!

 2. Super leuk en herkenbaar artikel Evelien! Soms schaam ik mij echt voor de postbode als hij bijna elke dag voor de deur staat, haha. Ook mijn camera gaat inderdaad overal mee naar toe, foto's maken is gewoon zo leuk om te doen!

 3. Haha, leuk en herkenbaar artikel! Alleen deed ik dat van die swatches voordat ik blogde ook al. No shame! :'D

 4. Hahah yep, inderdaad heel erg herkenbaar. Ik woonde net een maand in mijn nieuwe huisje en de pakketjesberzorger wist al heel snel wie ik was, haha

 5. jaja, herkenbaar, ik heb een boekenblog..krijg ook veel pakketjes..maak foto's..hou mijn social media bij..recensies op mn blog..afijn, ik verveel mij dus nooit!

 6. Heel veel is erg herkenbaar inderdaad! Mijn pakketjesbezorger denkt waarschijnlijk dat ik koopziek ben ofzo, hahahahaha.

 7. Hahahaha, die laatste, daar moest ik echt wel even om lachen (vannacht nog gedaan, haha!). Zo'n herkenbaar lijstje, heeerlijke dingen allemaal! Mijn moeder en mijn beste vriendin zijn altijd inderdaad ook de pineut en moeten een artikel (al online of niet) echt even lezen als ik het af heb. Heel leuk artikel! x

 8. Wat een leuk en herkenbaar artikel! Alleen het vroeger opstaan om een artikel online te zetten herken ik niet? Je kunt artikelen toch gewoon inplannen? Haha! 🙂

 9. Haha, een heleboel herkenbare punten! Vervelen doe ik me inderdaad nooit, kom eerder tijd tekort 😀

 10. Haha heel herkenbaar, vooral dat 1000x op een dag checken. Om soms zelf gek van te worden, maar hé je wilt geen reacties missen he ;)!

 11. Helemaal waar, mijn vriend wordt gek van me en wil geen foto's meer maken, me moeder is dus het slachtoffer en die kan er ook wel gek van worden. En ja ik check 100 keer per dag mijn blog en instagram tot grote ergernis van mijn omgeving en de postbode zegt altijd vrolijk dat ik wel heel veel koop haha. #oeps.

Geef een antwoord

Sluit Menu