Kerst kadootjes voor him en her! ✯

Kerst kadootjes voor him en her! ✯

Over 8 dagen is het alweer kerst! Het feest van gezelligheid, kadootjes, en familie. Wij hebben ook sinterklaas gevierd, maar vieren ook dit jaar kadootjes onder de kerstboom. Het ligt eraan voor wie je een kadootje gaat kopen, voor mijn vriendinnen of mijn zus kan ik zoveel leuks shoppen. Maar voor mijn vader vind ik bijvoorbeeld wel een tikkeltje moeilijker. Daarom leek het mij leuk om kerst kadootjes inspiratie voor him & her op een rijtje te zetten!

for him! <3

Een boxer, is altijd goed toch? – Een luchtje, en dan zelf natuurlijk een lekker geurtje uitkiezen – t-shirt van zijn favoriete band – Koffie mok ( als die een koffie drinker is ) – Een film die hij graag wilt zien – Horloge – Een mutsje, is altijd handig in de winter! – Sokken, altijd praktisch toch?

Een subtiel klein kettinkje  – Licht roze lipstick – Thee / koffie mok – Nieuwe BH – Pandora bedeltjes – toilettasjes met buldog hondjes – ring – Luchtje van victoria secret. <3
Wat geven jullie voor kadootje? 🙂
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 8 reacties

 1. Leuke ideetjes, mijn vriend verjaart twee dagen voor kerst dus ik heb twee cadeautjes nodig! Voor zijn verjaardag geef ik een hoofdtelefoon, hij is nogal veel bezig met muziek en trakteer ik heb om chocoladefondue. Voor kerst hebben we afgesproken om kleine cadeautjes te geven dus ga ik voor bretellen, past perfect bij zijn stijl!

  1. ah twee kadootjes, nog lastiger! oh wat een leuk kado, dan is een hoofdtelefoon altijd leuk. Oh en een chocolade fondue, cute!

   Liefs, evelien

 2. Wat een leuke ideeën! Wij doen geen cadeaus met de kerst dit jaar helaas maar wil toch iets kleins kopen

  1. ja is dan altijd toch leuk om een klein kadootje te geven. (:

 3. Leuk zeg! Ik vind voor een jongen altijd zo moeilijk om iets te zoeken. Dat koffie mok van de girls vind ik erg leuk! En een mac lipstick zou ik ook wel willen krijgen met kerstmis haha! Ik heb net je blog ontdekt en ik ga je gelijk volgen. Lijkt me leuk als je terug volgt! 🙂

  1. is altijd inderdaad zeker moeilijk, die koffie mok is leuk hé! Heel erg bedankt, ik volgde je al (:

   Liefs!

Geef een antwoord

Sluit Menu