Blijheidmomentjes, ijsje eten, blogplanningen maken, opaatje, verjaardags lijstje maken ✿ #13

Blijheidmomentjes, ijsje eten, blogplanningen maken, opaatje, verjaardags lijstje maken ✿ #13

Blijheidmomentjes nummer 13! Dit blijft een van mijn favoriete rubrieken op mijn blog. Ik hou ervan om de leuke momentjes op een rijtje te zetten, en het leukste van alles vind ik dat ze zijn genummerd en dat ik ze zo kan terug lezen. Zo leuk om te zien! Neem een kop thee erbij en geniet van deze leuke blijheidmomentjes. Ik werd deze twee weken heel erg blij van nog een ijsje eten nu het kan, blogplanningen maken, winactie gewonnen ik won 35 euro shoptegoed bij lana’s sieraden, en verjaardagslijstje maken.

Een kleine kitten die komt buurten bij mijn huisje en die ik kan aaien, lief!  
Blogplanningen maken, ik heb helemaal een schriftje om getoverd tot mijn blogagenda. Misschien als jullie het leuk vinden kan ik hier een artikel over schrijven? 
Blije mensen op mijn stage.
Winactie gewonnen, 35 euro kortingstegoed bij Lana’s sieraden, daar ga ik binnenkort wat leuks shoppen!
Ik zag dat Paul Fischer, van het programma I can make you a super model in Gouda was. Zo leuk! En zelfs in de sporthal tegen over mijn huis. Daar werd ik wel heel erg blij van. 
Kletsen met opa en oma en gelijk een lunch date en stopdate plannen, zo leuk! Helemaal zin in, hopelijk leest opie dit. Want hij heeft mijn Facebook pagina geliked, zo schattig. 
Naar de bios met vriendlief, wij gingen naar scorch trials, wauw wat een geweldige film. Zeker een aanrader!
Vrolijke conducteur in de trein, helemaal enthousiast en vrolijk de coupe binnen lopen. Leuk!
Opaatje in Veenendaal die zomaar gedag zwaaide, leuk vind ik dat altijd als vreemde mensen je begroeten. Natuurlijk zwaaide ik vrolijk terug. 
Het artikel in de metro over een man van 80 die achter zijn vervoersmiddel een treintje maakte waar verwaarloosden hondjes in konden zitten. Zo schattig!
Liefde, blijf het een bijzonder iets vinden maar o zo mooi. 
Mensen die aan je denken, en berichtjes sturen. 
Positieve reacties op mijn blog. 
Rode lipstick dragen, als ik dat niet op heb mis ik het altijd gelijk een beetje. 
Mama die mij komt ophalen van werk na haar studie in Amersfoort, lief!
Naar de hunkemoller fabrieksverkoop in Hilversum! En leuke dingetjes scoren, alles was zo goedkoop. <3
Hartige taart met rookworst, ui en kaas gemaakt op mijn stage. Nadat ik dat zo lekker vond en goed gelukt was heb ik het ook thuis gemaakt, dit receptje komt zeker op mijn blog!
De perfecte gele nagellak te hebben gevonden. 
Heel holland bakt kijken. 
Échte knuffels. 
Avondje eten bij Charlotte en haar lieve ouders en daarna gezellig hollands next topmodel kijken. 
Waar zijn jullie heel erg blij van geworden afgelopen tijd? Laat het mij weten in een reactie hieronder! 🙂
Liefs! Evelien

Deze post heeft 13 reacties

 1. Ah altijd leuk om zulke artikelen te lezen! Ik werd gisteren erg blij van het knuffelen met de dieren in de dierentuin! Geeft altijd een voldoening. Bovendien was het fijn om even een momentje quality time te hebben gehad met mijn vriend…sinds een lange tijd. Ik ga nu zo genieten van een paar lekkere wijntjes met een goede vriendin! Geniet van je zaterdagavond! <3

  1. ah dat is ook zo leuk! Ik ben ook zo gek op diertjes. <3 Ah heel fijn dat je ook weer eventjes tijd had met je vriend, kan je zo van genieten hé. <3 Bedankt voor je leuke reactie!

   Liefs! Evelien

 2. Wat onwijs leuk lijstje. Ik wordt er zelf spontaan ook vrolijk van! Ik zou graag een artikel willen lezen over jouw blogplanning. Zelf probeer ik ook altijd alles netjes bij te houden in een schriftje, maar dit wordt altijd snel 1 grote chaos haha! x

  1. ah dat is heel fijn om te horen! Is goed, ik ga er binnenkort iets over schrijven. 🙂
   Liefs! Evelien

 3. Wat een fijne momentjes allemaal! Ik vind mensen die aan je denken en berichtjes sturen ook altijd zo fijn

 4. Ik heb vandaag ook een lijstje geplaatst met happy momentjes! Zo fijn altijd 🙂 Jij hebt ook een hoop momentjes weten te bundelen voor dit artikel. Zo fijn! Echte knuffels zijn the best <3 Fijn wekeend!

  1. ja dat is altijd zo leuk om dat te schrijven en het terug te lezen, bedankt voor je reactie! <3

   Liefs! Evelien

 5. Wat een lieve lijst is dit zeg! Heel Holland Bakt is zeker leuk en echte knuffels ook (als je iemand hebt om mee te knuffelen). Fijn weekend!

 6. Wat een leuke lijst met blijheidmomentjes! En wat leuk dat je shoptegoed hebt gewonnen, daar zou ik ook wel vrolijk van worden haha. Goed idee trouwens, ik heb ook wel eens een schriftje gehad maar meestal werkte dat maar voor even. Oeps! Fijn weekend!

  xo Liesbeth

Geef een antwoord

Sluit Menu