Ik heb genoeg schoenen, said no women ever.

Ik heb genoeg schoenen, said no women ever.

Dinsdag was ik gezellig met mijn moeder een dagje in Haarlem. Ik heb echt heerlijk geshopt, had nog een kadobon, en wou graag nieuwe sandaaltjes kopen. Het bleef niet bij een paar, nee ik heb nog twee extra schoenen geshopt. Ik vind je schoenen echt je outfit afmaken dus vind dat altijd heel belangrijk. En het is natuurlijk de basis! Een vrouw kan nooit genoeg schoenen hebben, vind je ook niet? Die ene leuke hakken voor dat leuke feestje, en die leuke stoere laarsjes omdat die weer erg leuk bij je nieuwe jasje staan.

De gouden sandaaltjes, van wonderen schoenen – 69,95 – Zwarte laarsjes, van haren – 14,95, dikke uitverkoop! – Zwarte sandaaltjes, van haren 19,95. Ook uitverkoop! Heb drie paar leuke schoenen kunnen scoren. Ik ben verlieeeeefd!
Houden jullie ook zo veel van schoenen? 
Liefs! Evelien

Deze post heeft 19 reacties

  1. Die zwarte sandaaltjes zijn echt leuk zeg! En inderdaad: een vrouw kan nooit genoeg schoenen hebben 😉 X

    1. ja precies! Des noods heb je een hele kast vol, je hebt nooit genoeg hahaha 😉

  2. Wat een leukerds! Schoenen heb ik echt heel veel (kleding daarentegen helemaal niet).

  3. Wat een geweldige schoenen! <3 Ik koop het liefst iedere maand een nieuw paar, haha 😀

  4. Wat een leuke schoenen! En zeker waar; je hebt er noooit genoeg van!

  5. Leuke schoenen! De sandalen met het kettinkje zou ik zelf ook wel willen. Maar dan graag een zilverkleurige ketting 🙂

  6. Haha die titel: yeeep. Maar wat een leuke schoentjes! Vooral de zwarte sandalen!

Geef een antwoord

Sluit Menu