Woef! Gastblog door Noah.

Woef! Gastblog door Noah.

Gastblog door Noah | Hoi iedereen! Welkom op de blog van Evelien, ik (Noah) mag vandaag een gastblog schrijven. Ik ben Noah, 6 jaar jong en ik woon met heel veel plezier bij Evelien en haar ouders. Ik ben gek op Bonzo kluifjes, spelen met mijn balletjes en veel knuffelen. Ik mocht producten van Tophond.nl ontvangen en ik mag iets heel erg leuks aan jullie voor je eigen dierenvriendje weggeven! Lees je gezellig mee?

Zaterdag hadden Mike en Evelien een ontzettend leuke verrassing voor mij, we gingen namelijk een grote wandeling maken, ik mocht in de sloot en ze hadden zelfs een balletje meegenomen. Wanneer ik het erg warm heb ga ik graag de sloot in, in het park vlakbij mijn huis hebben ze veel slootjes maar die zijn ook erg vies, mijn baasjes vinden het dan minder leuk want dan stink ik erg en meestal gaan ze daarna iets niet zo leuks doen, namelijk mij wassen.

Evelien verraste mij met producten van tophond.nl. Ik had geen idee wat voor soort producten dit hadden kunnen zijn dus is besloot eraan te snuffelen, want ja misschien kwam er een lekker geurtje van af! Ik heb drie verschillende producten gekregen, namelijk een shampoo, earcleanser en een spray voor in huis wat de vrolijke viervoeter geur verminderd. Want ja, ik kan soms wel eens een beetje stinken.

En toen kwam het moment dat ik gewassen zou worden. Mijn staartje ging al gelijk tussen mijn benen want ik hou er niet van om gewassen te worden. Evelien knuffelde mij en masseerde mijn huid met de shampoo van Oxyfresh. Hij ruikt lekker en er kwam van schuim vanaf, daar werd ik erg blij van! De shampoo is ph-neutraal dus perfect voor mijn vachtje, ik werd er ook nog eens zacht van en het irriteerde niet op mijn huid.

 Ik vind het ook nooit zo’n feestje om afgespoeld te worden, gelukkig ging dit erg snel en werd ik daarna lekker geknuffeld en afgedroogd met een handdoek. Na afloop brachten ze de earcleanser aan, dit vond ik heel erg wennen en niet zo prettig want dit heb ik nog nooit gehad. Ik vond het erg spannend! Gelukkig kreeg ik daarna wel mijn favoriete snack, bonzo koekjes! Jammie!

Na afloop werd ik goed droog gemaakt met mijn eigen handdoekjes en deden ze ook goed mijn hoofdje droog maken. Dat leverde deze leuke foto op! Zie je hoe schoon ik weer ben? Mijn vachtje voelde weer helemaal zacht aan en ik rook weer fris. Fijn!

 Nu ik weer lekker ruik kreeg ik een heleboel knuffels van mijn lieve baasjes! Ik kan wel heel de dag met ze knuffelen en door de shampoo van oxyfresh wil ik zeker vaker na een flinke wandeling lekker gewassen worden. Ik vind het in ieder geval minder erg dan voorheen!

Het laatste product wat ik heb gekregen is de oxyfresh pet deoderizer In het begin snapte ik niet zo goed wat het was. Mijn mandje rook erg en het was tijd voor een opfrisbeurt, Mike spoot een aantal spuitjes van het product op mijn mandje en het rook daarna weer helemaal fris en schoon. Na een leuke en drukke dag ging ik in mijn schone mandje liggen en heb ik voor de rest van de dag geslapen. Wat een leuke dag, dit mag van mij vaker gebeuren. <3

Ik heb nog een leuke mededeling want ik mag aan een van jullie een fles shampoo van oxyfresh weggeven, ik hoop dat ik een van jullie dierenvriendjes hier heel erg blij mee kan maken! Je kan meedoen tot 4 Augustus, ik neem contact op met de winnaar!


Wat moet je doen? 
– Evelien volgen op bloglovin.
– Evelien volgen op instagram (zie je mij ook héél vaak voorbij komen!)
– Reactie achterlaten met een geldig e-mail adres en vertellen voor wie jij deze shampoo wilt winnen.

Wat mag je doen? 
– Abonneren op Evelien haar youtubekanaal. (+3)
– Evelien volgen op Facebook. (+1)
– Stuur naar Evelien haar twitter (byevelienn) een leuke foto van jou dierenvriendje aan wie jij deze shampoo wilt geven, de shampoo is geschikt voor honden en katten.

Laat je mij weten wat je hebt gedaan in een reactie? En vind je het leuk om mij vaker te zien in een artikel? 

Liefs,
Noah
*Noah heeft producten ontvangen ter review. 

Deze post heeft 8 reacties

  1. Ik sla even over (ik heb nog genoeg staan..) maar ik wil even zeggen dat Noah echt een schatje is!!!

  2. Wat een leuk artikel. Het is echt super leuk geschreven en de foto's van Noah zien er ook super mooi uit.

Geef een antwoord

Sluit Menu