Mijn droomhuis + inspiratie! ✿

Mijn droomhuis + inspiratie! ✿

Ik hou echt van interieur. Ik verander mijn meubels in mijn kamertje wel zo’n 5 keer per jaar, ik hou van de accessoires te veranderen en shop graag bij leuke woonwinkeltjes zoals: hallo. Ik kan dan ook niet wachten tot ik op mezelf kan wonen, zeker zou ik de gezelligheid missen thuis, je kleine eigen stekje, en natuurlijk mijn ouders maar je huis zelf inrichten dat klinkt toch gewoon geweldig? Ik heb foto’s opgezocht en zo zou mijn huisje er wel uit mogen zien. En het is dan ook eigenlijk een beetje een inspiratie artikeltje. 🙂 Enyoy your weekend! Ik heb héle leuke dingen op de planning staan voor morgen en maandag, maar dat lezen jullie snel op mijn blog.

                                                                       


Hoe ziet jullie droomhuis eruit? 🙂
Liefs! Evelien

Deze post heeft 6 reacties

Geef een antwoord

Sluit Menu