Is your smile still, shining brighter than the sun up high.. ♡♡

Is your smile still, shining brighter than the sun up high.. ♡♡

Yay! Weer eens na tijden een outfit, ik draag deze keer mijn nieuwe fluffy vest. Ik vind hem zo leuk! Heb er gelukkig geen spijt van dat ik deze heb gekocht. Ik wou al heel lang zo’n vest, en stiekem leende ik er altijd zo eentje van mijn zus. Die vond dat natuurlijk niet leuk als ik hem de hele tijd aan had haha. Trouwens! Halleluja, het is weekend, na een druk weekje, maar wel een leuk weekje. Ik heb een 9 voor nederlands, mijn eerste goede cijfer binnen. Ook heb ik weer 2 leuke dagen stage gehad. En is het nu eindelijk weekend, vanmiddag zou ik eigenlijk moeten werken. Maar het was afgezegd omdat het erg rustig was, eigenlijk vond ik het stiekem niet heel erg. Heerlijk een middagje relaxen.

Vest – Costes
Topje – Costes
Broek – Pieces

Wat vinden jullie van mijn outfit? 🙂

Liefs Evelien

Deze post heeft 12 reacties

    1. ja leuk is die trend he! Ik vind ze echt geweldig. <3

      Liefs evelien

  1. Leuke outfit vooral dat vest 😀

  2. Leuk, hoor! Je ziet die fluffy vesten en truien nu echt overal.
    Echt een trend met een hoog comfy/knuffelgehalte 🙂

  3. Wat een fijn knuffel vest voor die koude openhaard dagen. Leuk!

Geef een antwoord

Sluit Menu