Hotspot | Groene Vingers Delft

Hotspot | Groene Vingers Delft

Alle greenlovers opgelet! Ik heb een hotspot ontdekt waar ze zoveel leuke groene goodies hebben en de perfecte interieur items verkopen. Pas geleden was ik een dagje in Delft om de leuke stad en de hotspots te ontdekken. Midden in het centrum bevond zich de winkel Groene Vingers, ik heb er een tijdje rond gelopen want er is zoveel moois te bekijken. Tegenwoordig is het natuurlijk helemaal hip om groen te combineren in je interieur, het is een echte accessoire en een eyecatcher in je interieur. Bij Groene Vingers ben je op het goede adres om mooie planten te shoppen.


Bij groene vingers kan je terecht voor binnen en buiten planten, van kleine vetplantjes tot grote cactussen. Wanneer je de winkel binnen komt zie je overal allemaal planten wat zorgt voor een echte beleving van de winkel. Bij groene vingers kan je goed advies krijgen over diverse planten en de verzorging ervan. Je wordt met warmte ontvangen en je voelt je gelijk thuis in deze fijne winkel. Naast planten hebben ze ook interieur goodies. Wanneer je een cadeau moet vinden voor een interieur liefhebber is dit het goede adres. <3
Locatie:
Burgwal 23 Delft


Ik ben verliefd geworden op de hotspot Groene Vingers, wanneer ik weer in Delft kom ga ik Groene Vingers zeker nog een keer bezoeken. 
Wat vinden jullie van deze groene hotspot? 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 9 reacties

  1. Wauw, wat ziet dit er super leuk uit! Ik kom eigenlijk nooit in Delft, maar ik ga deze hotspot zeker onthouden.

  2. Ziet er leuk uit! Ik wil later in mijn huis ook een heleboel planten. Zeker leuk in combinatie met zo'n bakstenen muur 😀

  3. Prachtige foto's heb je gemaakt! Helaas heb ik niet echt plek voor een plant, maar het lijkt me wel heel leuk om een mooie plant aan te schaffen. Hopelijk in de toekomst! 🙂

  4. Ohh, deze zag ik vorige week passeren bij Merel. Lijkt me een práchtige plek! ♥

  5. Wat een leuke hotspot inderdaad! Zo tof met al die plantjes en gave interieuraccessoires! Mooie foto's heb je ook gemaakt.

Geef een antwoord

Sluit Menu