enkelbandjes die leuk zijn voor de zomer!

enkelbandjes die leuk zijn voor de zomer!

Als eerste wil ik eventjes zeggen dat het weer vandaag zo heerlijk is! Het is donderdag en ik zit heerlijk in de tuin met een glas citroen water artikeltjes te tikken voor mijn blog in het zonnetje. Als ik aan zomer denk, denk ik aan vakantie, jurkjes, beachy haar, en natuurlijk enkelbandjes. Dat mag niet ontbreken! Vroeger als ik op vakantie ging kocht ik altijd een enkelbandje. Ik vind dat stiekem nog heel erg leuk met leuke sandaaltjes en een schattig jurkje. Daarom een artikeltje over enkelbandjes! Het is trouwens ook heel leuk om zelf te maken, misschien daar ooit deze zomer een DIY over. 🙂

Houden jullie ook zo van enkelbandjes? 🙂
Liefs! Evelien

Deze post heeft 3 reacties

  1. Ik vind het echt super leuk als ik het zo zie, maar ik bedenk me dat ik het nooit doe en ik heb ze niet eens!!

  2. Ahh wauw, als ik die foto zo zie wil ik het ook, haha. Ik ga het zeker dragen deze zomer! X

Geef een antwoord

Sluit Menu