Photodiary 73 | Jarig zijn, egeltje gered & zelf pizza maken!

Photodiary 73 | Jarig zijn, egeltje gered & zelf pizza maken!

Hoera! Het is weer tijd voor een nieuwe wekelijkse photodiary. Ik heb best wel een leuke week gehad ondanks het vele studeren. Ik heb zelf een pizza gemaakt (bucketlist date!), ben jarig geweest, heb een egeltje gered en heb plaatjes gedraaid op mijn te leuke nieuwe lp-speler. Lezen jullie mee? <3

Maandag was de dag! 24 Oktober, ik werd die dag 20 jaar. 

Ook mijn opa is die dag jarig, en we hadden een super leuke verrassing! We gingen namelijk een vogeltje voor zijn verjaardag kopen. Die wou hij al zo lang! Hebben we met het hele gezin en aanhang gedaan en vond opie super leuk <3 In de winkel zag ik dit schattige schildpadje lopen!

En dit is die dan! Ik ben niet zo’n vogel gek maar vind deze wel heel erg mooi. <3

Liefde <3 Ben zo gek op je!!!

 Dinsdag stond de wekker weer heel erg vroeg! Onderweg naar het station zag ik een egeltje op de weg, net toen ik stopte reed er een auto tegenaan, gelukkig was die niet gewond en kon die nog lopen. Ik heb hem terug in de bosjes gezet. Egeltjes zijn zo schattig!

En om half 8 liep ik al te huppelen om Rotterdam centraal, van rotterdam naar schiphol en daar de bus naar Haarlem. Aardig ritje!

Na een leuke dag stage, en mocht iets eerder weg nam ik de bus naar Haarlem. Vind het zo’n mooi station! En maakte een rustig chill reisje naar huis.

Ook had ik mijn nieuwe dr martens schoentjes aan, vind ze zo leuk!

 Mijn lp speler heeft een super leuk plekje gekregen op mijn kamer, vind het lichtblauw zo leuk! <3

Van Woensdag tot en met vrijdag eigenlijk weinig gedaan behalve gestudeerd, zo zat ik dan ook al om half 10 op de vrijdagochtend in de stilteruimte te werken. Strijden!

 In de avond had ik mijn aller eerste event! Super leuk! Mijn zus en ik waren eerst wezen eten bij vapiano, en daarna naar the little green bag in Rotterdam. <3

Echt een prachtige winkel! Zeker een aanrader, mooie tassen en accessoires verkopen ze. Het bevind zich op de lijnbaan in Rotterdam, er komt snel nog een artikel over online. <3 Ook werden we verwend met een geweldige goodiebag!

Vrijdag avond was ik gelijk door gegaan naar Breda, ben ik met mijn lover heerlijk serie wezen kijken. En de ochtend erop gelijk weer door aan de studie, gelukkig wel met een heerlijk noodle soepje.

In de avond hadden we een gezellige date night met zelfgemaakte pizza, wijn, biertjes en series. Kan ik ook weer van mijn bucketlist afstrepen, samen met je lover pizza maken. Hij was ook nog eens lekker! Doen jullie dat ook wel eens zelf pizza maken?

 Zondag had ik even een ontspan dagje en ging ik samen met Mike en Berend statten want Mike had een nieuwe broek nodig. We gingen gezellig eventjes lunchen bij bagels & beans.

 Daar zaten deze te schattige hondjes, cute!

Hoe leuk is deze muur met allemaal vintage cameraatjes! Ziet er zo leuk uit, was in de Silvercreek winkel in Breda. <3 
En natuurlijk ook eventjes een polaroid van gemaakt, ziet er zo leuk uit!

Op de terug weg naar huis wou ik nog eventjes langs een platenwinkel. Daar verkochten ze tweedehands lp’s en cd’s, super leuk!

 Ik ging ze natuurlijk ook eventjes luisteren, en ik nam de lp van santana en roxy music mee naar huis. Love it!

Daarna zijn we boodschapjes wezen doen, ik kocht een maaltijdsalade en stokbrood en de mannen bestelden sushi (vind ik niet lekker haha!) en gingen we nog eventjes film kijken met een wijntje erbij.

Toen was het weekend helaas alweer om! Gaat altijd zo snel, heel de kofferbak zat als gewoonlijk helemaal vol met tassen en de koffer van mij haha. Poopoo bracht mij weer naar huis (lief!) en toen was het helaas weer voorbij.

Op naar een nieuwe week vol spanning, tentamens, dead lines en andere spannende dingen. Hoe is het met jullie? <3


Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 18 reacties

 1. Wat is het leuk he, zo'n platenspeler! Zo leuk ook om lp's te verzamelen, hihi. Die pizza ziet er goed uit van jullie date night! Ik maak ook regelmatig pizza met mijn vriend. Is leuk om samen te doen! 🙂 Succes deze week met je deadlines.

  1. Ja ik heb nu al twee lp's, geshopt bij zo'n tweedehands zaakje! Vind dat zo leuk <3
   Ja heerlijke date nights zijn dat, lekker zelf hapjes en eten maken. 🙂
   Dankjewel, het is helemaal goed gekomen!
   Liefs,
   Evelien

 2. Wat een leuke week! Nog gefeliciteerd! Toffe platenspeler ook! Die staat ook nog op mijn wensenlijstje. Veel succes ook weer voor deze week!

  1. Dankjewel meis! Is echt een aanrader, vind de platenspeler echt heel erg leuk en geeft een leuk sfeertje. <3
   Liefs,
   Evelien

  1. Ja he?! Echt heel veel mensen die ik ken.
   Ja leuk is die he, ook echt super blij mee <3
   Liefs,
   Evelien

 3. Wat zielig dat egeltje. Gelukkig heb jij 'm gered 😉 Zo jammer dat ik vrijdag ziek was, anders hadden we ook even kunnen kletsen.

  1. Ja vond het ook echt jammer! Leek me heel leuk om je te ontmoeten 🙂
   Liefs,
   Evelien

 4. Super leuk weekje ! Mooie foto's heb je gemaakt en wat leuk dat je naar dat event mocht, het ziet er enorm leuk uit 🙂

 5. wat goed dat je een egeltje hebt gered, heel schattig ook en natuurlijk nogmaals gefeliciteerd met je verjaardag ziet eruit als een heel leuke dag!

  1. Dankjewel meis, was ook echt een leuke dag! Ja lief he, vond het beestje zo zielig.. 🙁

 6. Wat een leuke foto's allemaal! Super lief dat je dat egeltje hebt gered, dat had ik ook gedaan hihi. Volgens mij zijn wij echt de enige bloggers die sushi niet zo lekker vinden… Hahaha! Wat tof trouwens dat event, ziet er super gezellig uit <3

  1. Ja echt he! Haha ik hoor nooit iemand die sushi niet lust!
   Het event was ook erg leuk! Een leuke ervaring <3
   Liefs,
   Evelien

  1. Ja gaaf is die he?! Zo tof <3
   Ja is zo lekker ook! En je kan zelf helemaal kiezen wat je erop wilt doen.
   Liefs,
   Evelien

Geef een antwoord

Sluit Menu