Nieuw telefoonhoesje van smartphonehoesjes.nl + nieuwe telefoon!

Nieuw telefoonhoesje van smartphonehoesjes.nl + nieuwe telefoon!

*tromgeroffel* na een lange tijd heb ik eindelijk mijn vervelende, kleine, weinig geheugen en zo’n slechte camera verlaten en hoi zeggen tegen mijn nieuwe mobiel. Mijn abonnement liep af en ik heb zo beetje rondgesnuffeld op sites en in de winkel, en heb via phonehouse de iPhone 5S besteld, ik heb dan de witte variant. Het is zoveel anders dan mijn oude mobiel en ben er echt onwijs blij mee.


Nou kan ik ook eindelijk leuke hoesjes bestellen voor mijn mobiel, ik heb dit leuke hoesje met flamingo’s perfect voor de zomer! Besteld op de site smartphonehoesjes.nl . Dit hoesje was 9,95 ik was hem besteld maandag om 4 uur en gelijk de volgende dag was die binnen. Super fijn, zit er toch een beschermlaagje om heen die ook nóg eens leuk is. Ik vind de flamingo’s erop zo cute! 🙂

Waar bestellen jullie je hoesjes? En wat vinden jullie van mijn hoesje? 
Liefs! Evelien

Deze post heeft 8 reacties

Geef een antwoord

Sluit Menu