Mijn blog-goals en wishes

Mijn blog-goals en wishes

Ik kan nog zo ontzettend veel leren in de blogwereld, ik blog nou denk ik ongeveer kleine twee jaar en ik heb al zo veel ontzettend leuke en toffe dingen mogen meemaken met mijn blog. Maar er zijn zeker dingen wat ik nog wil leren en doen! Kijken jullie mee naar mijn blog-goals en wishes? 🙂

Wat ik heel tof vind van het bloggen is dat mensen het lezen, ze het leuk vinden en terugkomen op je blog. Als je erover nadenkt is dat zo ontzettend leuk! Mensen vinden je schrijfstijl leuk. Een heel groot compliment. <3

Dat vrienden van, via via, en mensen op school mij aanspreken over mijn blog en zeggen dat ze het leuk vinden om te lezen. Mensen als je het leest, ik vind het erg leuk!

En dat ik ongeveer een maandje ben aangesproken om samen te werken met een bedrijf. Hun kunnen mij mailen als ze een leuk idee hebben wat goed bij mijn blog past. Ik kan daar zélfs centjes mee verdienen. Het is al echt super dat bedrijven in mij interesse hebben, en dat je er ook nog eens een zakcentje mee verdiend. Wauw, whats happening. 🙂

Wat ik nog heel graag zou willen is goed met HTLM-codes kunnen werken. Ja, uhu, dat moeilijke woord waar ik letterlijk 0,0 verstand van heb. Gewoon he-le-maal niks. Naja ik heb gister mijn eerste kleine HTML-code aangepast op mijn blog. Als je met je muis over de afbeelding gaat wordt die licht. Woop! Het is een begint, is het niet? 😉 Best wel een klein beetje trots.

Ooit de 500 volgers halen, wat een mijlpaal zou dat zijn. Oh en misschien ooit wel de 1000 volgers!

De lezers van mijn site ontmoeten, en ook andere bloggers! Lijkt mij heel leuk om een gezellig klets middagje te houden.

Wat zijn jullie blog-goals en wishes? Wat hebben jullie allemaal al bereikt met je blog? 

Liefs! Evelien

Deze post heeft 8 reacties

  1. Ik zou ook wel met HTML codes kunnen werken en helemaal mijn eigen layout oprichten, maarja ik denk dat dat niet gata gebeuren hihi

  2. Ik weet ook maar heel weinig van HTML helaas, het is best moeilijk! Ga ervoor hihi 🙂

  3. Mijn doel voor dit jaar is de 200 volgers halen, dat zou best leuk zijn. Ik hoop dat je je dromen kan waarmaken, en leuk dat met die lichte foto's 🙂

  4. Ooit heb ik me heel erg in HTML verdiept en uiteindelijk lukte het steeds beter; het is echt ontzettend lastig maar zoals ik altijd zeg: alles is op te zoeken! 🙂

  5. Ik zou ook wel willen coderen en lezers/mede-bloggers willen meeten. Dat laatste lijkt mij heel gezellig én leerzaam 🙂

  6. Html is idd erg lastig, zelf zou ik ook zeker graag hellemaal een site zelf maken. Maar dat is echt wel pittig haha.

Geef een antwoord

Sluit Menu