9 dingen die ik wil doen deze zomer! ✿

9 dingen die ik wil doen deze zomer! ✿

Nog ongeveer 2 maandjes en ik heb zomervakantie. Naar mijn gevoel ging dit jaar zó ontzettend snel. Ik zit nu alweer in de laatste periode van het jaar. Zo fijn, de laatste lootjes geven aan school en mijn werk, en dan ruime 6 weken zomervakantie. Klinkt zo goed hé? 🙂 Ik ga een weekje vakantiewerk doen op mijn huidige stage, en heb samen met Mike 3 weekjes vrij. En heb dan nog twee weken over.  Kijken jullie mee naar wat ik graag deze zomer wil doen? Een beetje dromen mag…


De foto hierboven vind ik zo ontzettend leuk, mijn ouders en ik gingen overnachten in Oostenrijk. We reden de dag erna verder naar Italië. Het was zo’n schattig oud hotelletje en we keken zo neer op alle bergen. 🙂
Maar wat wil ik allemaal graag doen deze zomer? Oké het moet wel haalbaar blijven want ik kan zoveel dingen verzinnen al had ik een grote geldboom in mijn tuin, weekendje parijs, het mooie jurkje in het rood kopen bij de bijenkorf van 200 euries, naar Griekenland gaan, en zo maar door….
10 dingen die ik wil doen deze zomer!
– Kamperen met Mike in Nederland, Frankrijk of België. 
Het lijkt mij echt super leuk om twee weekjes te gaan kamperen, heel primitief maar o zo gezellig! En je eerste vakantie samen. <3
– Barbecuen op het strand met vrienden en vriendinnen. 
Dat zie je altijd in films, barbecuen op het strand lijkt mij zo leuk, en na afloop nog lekker zwemmen in de zee. Zo gezellig! 
– Naar een bloggersmeeting gaan, lijkt mij eigenlijk best wel een beetje leuk 🙂
Het lijkt mij leuk om meiden ( of jongens? ) te ontmoeten die het ook leuk vinden om te schrijven en te bloggen. Of je lezers, hoe tof is dat? 
– Een heerlijke zomerse pastasalade maken, smoothies, en fruithapjes, in overdosis!
Zoals al die plaatjes op pinterest, jummie. Ohja en zoveel mogelijk receptjes uitproberen!
– Een selfiestick kopen en leuke zomerse foto’s maken. 
Op festivals, het strand, of de camping. 
– Picknicken s’avond op het strand. 
Romantisch met je vriend samen en daarna sterren kijken. 
– Een route skeeleren. 
De trein pakken naar een leuke plaats, of gewoon je eigen woonplaats en de stad ontdekken. 
– Nachtje slapen in de buitenlucht. 
In de hangmat! Ben heel benieuwd of dat lekker slaapt. 
– Een wegwerpcamera kopen. 
En leuke foto’s maken met iedereen en ze daarna ontwikkelen. 
Wat willen jullie graag doen deze zomer? 🙂
Liefs! Evelien


Deze post heeft 4 reacties

  1. Ah wat een leuke dingetjes! Lijkt mij ook allemaal heel leuk. Alles gecombineerd lijkt me ook wel wat haha :')

Geef een antwoord

Sluit Menu