Mijn favoriete boeken top 3.

Mijn favoriete boeken top 3.

Het koude seizoen is begonnen, ik merkte het al toen ik gister avond op het station stond in de kou. Het zijn nu perfecte avondjes om een relax avondje te hebben en een boek te lezen met een grote kop thee. Ik heb drie favoriete boeken en die wil ik graag met jullie delen. Mijn 3 favoriete zijn, the fault in our stars, safe haven & the hungergames. Alle drie deze boeken heb ik echt in een klap uitgelezen. Ik begreep ze goed en waren leuk en vlot geschreven. I love it! <3 Van alle drie de boeken zijn ook een verfilming, ik probeer meestal eerst altijd het boek te lezen en daarna de film te kijken, dus ik denk dat de meeste van jullie de verhalen wel kennen. (:

                                                                             Liefs,

Evelien

Deze post heeft 11 reacties

  1. ja the fault in our stars is zo leuk! Heb alleen nog nooit andere delen gelezen, binnenkort doen. 🙂

   Liefs,
   Evelien

 1. Leuke boeken! Geloof het of niet, ik heb nog nooit boeken van John Green gelezen! Ik moet voor Engels een boek lezen, dus dat wordt dan Paper town van hem! Ben benieuwd naar zijn boeken. Leuk artikel! 🙂 X

  1. ahhh echt! The fault in our stars is geweldig, de andere boeken heb ik ook nog niet gelezen. Ik heb wel looking for alaska en will grayson will grayson gekocht dus die ga ik binnenkort even lezen. 🙂

   Liefs, Evelien

 2. Het is inderdaad weer tijd voor lekker lezen 🙂 Ik heb hongerspelen en the fault in our stars inderdaad ook gelezen; geweldige boeken 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu