Mijn blogplanningen voor 2017

Mijn blogplanningen voor 2017

Ik heb vandaag een update rondom mijn blog! Ik wil wat dingetjes aan jullie kwijt en vond het weer hoogtijd voor een kletsartikel. Er komen wat veranderingen en ik heb wat leuke plannetjes voor het jaar 2017, dingen die ik al langer wil aanpakken maar ik het dit jaar eindelijk ga waarmaken. Lezen jullie mee?

Photodiary’s

Zoals jullie misschien al wel denken hoort er vandaag ‘officiel’ een wekelijkse photodiary op mijn blog te komen. Ik merk dat ik niet elke week zulke leuke en boeiende weken heb en dat er ook wel eens veel studeren tussendoor komt. Ook merkte ik dat het mij druk gaf en ik niet altijd achter het artikel stond. Daarom wil ik de wekelijkse photodiary’s naar twee keer in de maand verplaatsen, zodat ik één photodiary schrijf over twee weken. Wat vinden jullie hiervan? Ook heb ik nog eens een mobiel met een slechte camera (zitten allemaal korreltjes/belletjes voor, weet niet hoe dit komt..) en dit zorgt ervoor dat de foto’s ook niet van goede kwaliteit zijn. Als ik over een maandje of twee een nieuw mobiel mag uitzoeken zal het ook wat makkelijker worden!

Meer tijd steken in mijn blog

Ik vind bloggen zo leuk en steek er met zoveel plezier mijn tijd in! Het gaat nog steeds goed naast mijn studie en het is super goed te combineren. Ik merk dat er de laatste tijd steeds meer samenwerkingen zijn en leuke freelance klussen. Ik heb de knoop doorgehakt en wil meer tijd gaan steken in mijn blog. Het is nu op dit moment voorjaarsvakantie (yay!) en heb ik veel tijd om vooruit te werken, ik wil professioneler gaan werken met fotograferen maar ook met outfit shoots.

Ook is het doel van dit jaar om mijn bijbaan hiervan te maken, ik verdien zo nu en dan wel een zakcentje en dat vind ik ontzettend tof. Je leert ook de commerciële kant, werkt samen met bedrijven en moet zelfs je eigen facturen maken wat ik zelf nog nooit heb gedaan.

Ik wil gaan voor kwaliteit boven kwantiteit, ik vind het belangrijk om origineel te zijn en mijn eigen persoonlijkheid in mijn blog naar boven te laten komen. Maar ik wil ook meer outfits gaan plaatsen en meer persoonlijke artikelen schrijven omdat ik die altijd zelf heel leuk vind om te schrijven, en jullie om te lezen! Ik zit te brainstormen over onderwerpen zoals liefde en mijn lover meer aan bod te laten komen, maar ook over zelfvertrouwen en tijd nemen voor jezelf.

Daar horen natuurlijk ook consequente planningen bij, sinds kort plan ik mijn artikelen in. Maar ook hou ik een schriftje bij waar ik al mijn ideën op schrijf, en hier ook een planning maak voor de hele week, of zelfs twee weken.

Ik vind het heel fijn om weer een nieuw doel op te stellen en ik sta er helemaal achter, ik kijk er ontzettend naar uit en kan niet wachten om al mijn inspiratie met jullie te delen.

Youtube kanaal beginnen

Dit staat al zo lang op mijn lijstje en dit jaar wil ik toch echt de knoop gaan doorhakken! Ik ga mijn eigen youtube kanaal beginnen. Wanneer precies weet ik nog niet want ik wil eerst nog even sparen en dan een klein compacte camera aanschaffen. Mijn blog blijft mijn grootste kanaal en ik vind schrijven veel te leuk om op te geven, maar ik denk dat video’s een leuke toevoeging kan zijn. Ik ben in ieder geval erg enthousiast en ga er de komende tijd groots over brainstormen!

En dat waren mijn plannen rondom mijn blog, ik vind het belangrijk om uitdagingen te stellen en vooral nu het zo goed gaat met mijn blog. Ik vind het nog steeds een wonder en ben er ontzettend blij mee! Aangezien ik ongeveer vier jaar geleden mijn blog ben begonnen en ratelde over van alles en nog wat. Zo onschuldig begonnen en nu een super grote hobby en als een klein bijbaantje. Zo tof en had ik nooit over kunnen dromen.

Wat vinden jullie van mijn blogplannen? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 12 reacties

 1. ah wat leuk dat je een youtube kanaal gaat beginnen! En dat van die diary vermindering snap ik ook druk is nooit leuk 🙂

 2. Wat een leuke plannen heb je voor je blog , ik ben benieuwd =)
  Liefs Jorinda

 3. Wat leuk, ik ben erg benieuwd naar je youtube kanaal!
  Liefs

 4. Wat een gave plannen! Heel tof dat je blog zo lekker loopt en dat je er zo veel plezier in hebt:) Youtube vind ik een super goed idee, ik word steeds verslaafder aan alle filmpjes die daar online komen en het lijkt me echt een toffe nieuwe uitdaging! Ben heel benieuwd naar wat voor filmpjes je gaat maken!:) XX

 5. Wat een leuke planning heb je Evelien! Ik vind jouw wekelijkse fotodagboeken juist heel leuk om te lezen en om te zien <3. En wat tof dat je een YouTube kanaal gaat beginnen! Ik ben heel benieuwd 🙂

 6. Mooie blogplannen! Persoonlijk vind ik 'kwaliteit boven kwantiteit' het meest belangrijke 🙂 En leuk dat je een YouTube kanaal gaat beginnen!

  xx Alex

 7. Leuke, en volgens mij ook haalbare plannen! Ik ben benieuwd naar je YouTube-kanaal! 🙂

 8. Wat leuk dat je gaat beginnen met een youtube kanaal. Ik heb twee weken geleden de 7000 abonnees gehaald, nu op naar de 10K. Ik hoop dat jij het ook zo leuk gaat vinden, succes en ik ben benieuwd!

 9. Goede plannen. Ik ben wel benieuwd naar als je een Youtube Kanaal gaat beginnen

 10. Ah wat een toffe plannen! Heel erg leuk dat je een YouTube kanaal wil beginnen, ga ervoor! <3

Geef een antwoord

Sluit Menu