Review: its my beautiful skin day cleansing milk.

Review: its my beautiful skin day cleansing milk.

Ik vind deze lijn van de hema zo leuk! Ik moest nog voor de vakantie een tijdje geleden  een nieuwe gezichtreiniger hebben omdat die ik altijd had van de  kruitvat onwijs erg prikte in mijn ogen en werkte niet fijn. Heel mijn ogen en gezicht werd er rood van. Toen ik deze zag was ik best nieuwsgierig, het trok mijn aandacht eigenlijk gelijk door de leuke tekst op de verpakking. Lezen jullie mee wat ik er van vind? 

Ik vind de verpakking persoonlijk onwijs leuk! Ik vind het lettertype erg mooi en ziet er duidelijk en mooi uit. Ik het er duidelijk uit zien wat voor product het is.

Het prikt niet in mijn eigen, dat vind ik erg prettig. Er komt een klein druppeltje met clearing milk uit en niet gelijk een grootte klodder. Het werkt goed en haalt goed alles er van af, mijn gezicht voelt gelijk schoon daarna. Ik vind het een heel fijn product en is maar 1,99. Onwijs budget! Als deze op is ga ik het zeker nog een keer kopen.

Kenden jullie dit product?

Liefs

Evelien

Deze post heeft 9 reacties

  1. Leuk dat je hierover schrijft. Ik kende dit product nog niet! Ga eens even rondneuzen bij de Hema 🙂
    Liefs,
    Kim

  2. Klinkt als een erg fijn product! Ik wil hem wel eens gaan proberen!

  3. Ik was hier al heel benieuwd naar! Super strakke verpakking, ik ga hem binnenkort ook aanschaffen!

  4. Wat goedkoop! Ik kende deze lijn nog niet van de Hema, maar wat fijn dat het zo goed bevalt!

Geef een antwoord

Sluit Menu