Mijn beauty favorieten, Oktober!

Mijn beauty favorieten, Oktober!

Ik vind het altijd leuk om te experimenteren met make-up, om een andere ooglook te maken dan normaal. Dat doe ik de laatste tijd steeds vaker. Ik schrijf heel weinig over beauty en make-up terwijl ik het wel altijd erg leuk vind om te lezen op andere blogs. Ik bekeek mijn make-up stash en ik heb ook aardig wat. Dus leek het mij leuk om mijn favorieten van dit moment op een rijtje te zetten!

MAX mineral blush  – MUA pallet – Essence lipstick – 01 coral calling, 02 All you need is red – En de lip butter van the body shop. <3

Wat is jullie favoriet op dit moment?

Liefs,

Evelien

Deze post heeft 16 reacties

  1. Het Mua palette heb ik ook sinds kort maar is zeker een favoriet!

  2. Leuke producten! Ik ben deze maand plots weer helemaal verliefd op mijn donkerrode Rimmel lipstick.

    1. ja die lipsticks zijn ook altijd fijn, ik heb een lichtrode. 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu