Photodiary 112 | Designer zonnebril, kringloopwinkels langsgaan & dinner avond met bestie!

Photodiary 112 | Designer zonnebril, kringloopwinkels langsgaan & dinner avond met bestie!

De weken gaan zo snel voor mijn gevoel want we zitten alweer zowat in de maand Oktober. Een van de leukste maanden als je het aan mij vraagt! Op het moment dat ik dit artikel schrijf drink ik een grote kop thee, kijk ik Holland next top model en kijk ik met een fijne gedachte terug naar afgelopen week, ik heb veel aan school gedaan, ik had een fijn weekend & ik had een dinner avond met mijn beste vriendinnetje. Kijken jullie mee?


Maandag

Maandag was ik vroeg opgestaan en zat ik in twijfel of ik die dag naar college zou gaan, ik had toch besloten om die dag thuis te studeren vanwege een grote to-do lijst. Een super fijn beslissing! Het was een ontzettend productieve dag.

In de avond haalde ik al mijn motivatie bij elkaar voor een zware work-out, de apparaten zijn een aantal kilo om hoog gegaan dus ik was helemaal op na een uurtje sporten, maar het geeft altijd super goede energie dus ik was onwijs blij dat ik was gegaan! Na het sporten ging ik met de beentjes omhoog en een avondje Hollands next top model kijken.

Dinsdag

Dinsdag ochtend begon ik de dag lekker relaxt, ik poste mijn nieuwe artikel op social media en las een aantal blogjes. Zo fijn om zo de dag te beginnen.

Begin van de middag had ik college en had ik een presentatie. Allemaal niet heel spannend, na college ging ik nog eventjes studeren op school en daarna reisde ik door naar Leiden want…

Ik had een gezellige dinner date samen met Charlotte! We hadden elkaar al een langere tijd niet gezien dus het was hoogste tijd om bij te kletsen, we haalden een lekkere maaltijd salade en een stokbroodje.

Woensdag 

Woensdag ochtend maakte ik een heerlijke smoothie voor ontbijt, ontbijten jullie ook zo graag smoothies in de ochtend? Ik vind dat altijd zo lekker! <3 Ik maakte mij klaar voor een dagje college. Voor de rest van de dag was er niet veel bijzonder gebeurd.

Donderdag

Donderdag had ik een middagje stage, ik reisde naar Amsterdam-West en ging een paar uurtjes langs bij mijn buddy. Ik kan er zo van genieten om met de metro door Amsterdam te reizen, je ziet zoveel leuke winkeltjes en mooie plekjes. Het was ook nog eens een fijne zonnige dag.

Toen ik thuis kwam stond er een onwijs tof pakketje op mij te wachten, namelijk deze mooie designer zonnebril! Er komt binnenkort een uitgebreid artikel over online. In de avond heb ik een verslag geschreven en ging ik Expeditie Robinson kijken. 

Vrijdag

 Vrijdag ging ik weer vroeg naar college om het concept van ons onderzoek te bespreken en feedback op te krijgen, dit was al na een halfuurtje klaar. We hebben nog een presentatie in elkaar gezet en daarna pakten Babet en ik rond 11 uur de trein richting Keizersgracht.

 Ik had mijn camera mee en we gingen een ochtendje samen shooten! Zo leuk om te doen, ik had leuke producten om te fotograferen en een herfstige outfit. De look komt snel online! Hier alvast een vrolijke sneak peak.

Na het fotograferen belandde we bij Bagels & Beans, het was zulk raar weer met een aantal regenbuien. We zaten heerlijk warm in dit fijne lunch tentje en we bestelde een lekkere carpaccio bagel ofcourse.

In de avond maakte ik mijn kamer schoon, werkte ik aan mijn blog en had ik een heerlijke warme douch & toen kwam Mike alweer! Hij was naar de barber shop gegaan om zijn baard te laten bij werken en zijn haar te laten knippen. Hij zag er zo knap uit!!! Helemaal verliefd hihi. In de avond hebben we samen American Horror Story gekeken, ik vind het laatste seizoen wat op netflix staat best apart, niet helemaal mijn ding. 
Zaterdag
Zaterdag noemde ik rokjes dag! Ik droeg mijn favoriete tutu. We gingen rond 11 uur richting mijn opa en oma om een ochtendje langs te gaan en bij te praten. Gezellig!
Na het bezoekje aan mijn opa en oma gingen we langs twee kringloop winkels in Gouda, we gingen kijken voor lp’s en of ze leuke vintage items hadden. Helaas hadden we niet iets leuks gespot!

We hadden in de avond lekker wraps gegeten samen met mijn moeder en besloten daarna een bezoekje te brengen aan de Kermis in Gouda, het stelde niet heel veel voor. Mike en ik gingen een lekker ijsje halen en liepen een rondje door de stad. <3
In de avond hadden we lekker een stokbroodje, spekjes en wijn en gingen we samen met mijn moeder vuurtje stoken in de tuin. Super gezellige zomerse avond! Heerlijk van die na zomer avondjes. 
Zondag

 Happy Sunday! De dag begon met een heerlijk Zondags ontbijtje en rustig op starten. Ook Zondag droeg ik weer een rokje! Ik ben de laatste tijd helemaal in to the rokjes.

Mike en ik reden van Gouda naar Breda toe want we gingen naar de verjaardag van zijn Oma, het was echt super lekker weer en de zon scheen heel de middag. Perfect!

Rond 5 uur reden we richting Gouda want Mike wilde mij naar huis brengen (lief!), we gingen nog eventjes met Noah wandelen in het park want het avond zonnetje was zó fijn. Heerlijk dit soort weekenden, kan ik zo onzettend van genieten. 
In de avond nam ik afscheid van Mike want hij reisde weer naar Breda toe & ging ik een avondje chillen billen en mijn guilty pleasures kijken: VT wonen en heel holland bakt. Een perfecte afsluiter voor een heel erg fijn weekend. 
Op naar een nieuwe week! Hebben jullie een fijne week gehad?
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 11 reacties

 1. Wat een leuke foto's weer =)
  Ziet eruit als een leuke week!
  Liefs Jorinda

 2. Wat een leuke rokjes! Heerlijk weekje zo en Heel Holland Bakt blijft zo'n ontzettend afsluiter van de week! 🙂

 3. Ik word altijd zo jaloers van die Bagels & Beans-foto's! Lijkt me een erg fijn weekje.
  Ik ontbijt meestal met volkorenmuesli, Griekse yoghurt en wat fruit. 🙂

 4. Wauw mooie zonnebril!! Fijn dat je ondanks het vele schoolwerk toch nog genoeg leuke dingen hebt kunnen doen 🙂

 5. Rokjes zijn eigenlijk super leuk! Ik draag de laatste tijd weer veel broeken, maar ga maar weer eens mijn rokjes uit de kast trekken 🙂 en wat is je zonnebril mooi!! Zoiets wil ik eigenlijk ook nog!

 6. Dat klinkt als een drukke week, maar wel met ook veel leuke momenten. Ik kan ook altijd zo genieten van een busrit door Amsterdam. Het is eigenlijk zo'n mooie stad 🙂 Wat leuk dat je ook hebt geshoot in Amsterdam! Ik ben heel benieuwd naar de foto's. Die tutu is ook echt heel erg leuk trouwens. Ik ben zelf ook dol op rokjes 🙂

 7. Wat een prachtige zonnebril zeg! Ik ben benieuwd naar je review. Voor de zwangerschap nam ik ook vaak een smoothie als ontbijt. Nu blijft dat er helaas niet in zitten en moet ik eerst echt een boterham of iets van een cracker nemen. Ik kan niet wachten tot ik weer normaal met een smoothie kan ontbijten.

 8. Ziet eruit als een heel fijn weekje! En oh, wat was het afgelopen weekend lekker weer he? Voelde echt weer even als zomer <3 Ik vind je grijze rokje met die kleine blokjes echt super mooi!

 9. De zonnebril ziet er echt mooi uit, beetje diva achtig haha! Je rokjes zijn ook heel leuk en de foto's van jullie samen zijn superlief ♥

Geef een antwoord

Sluit Menu