Een en al liefde voor.. #2

Een en al liefde voor.. #2

 Weer eens een één en al liefde voor… artikeltje. Ik wil dit elke keer aan het eind van de maand een artikeltje schrijven met mijn favorieten van de maand, van films, gebeurtenissen, boeken tot make-upjes. Het kan dus over van alles gaan! Ik vind het altijd een beetje soort van ‘standaard’ om elke maand mijn favoriete beauty producten te gaan showen, ik ben ook totaal geen expert met make-up dus doe ik het op deze manier. Deze maand mijn favorietjes van September! 🙂

Spaghetti – Ik hou echt van italiaans eten, vorig weekend hadden Mike en ik saampjes gekookt en gingen we spaghetti koken. Zo lekker! Ik ga het zeker vaker maken.

Hartenstraat – Ik ben naar de film van hartenstraat geweest, en ik zag het boek bij de bieb liggen. Het is heel vlot geschreven en zo leuk om te lezen, I like!

P2 mintgroen lakje – Ik heb dit lakje bij de DM in duitsland. Alweer een tijdje terug kocht ik deze. Op de terug weg van de vakantie,  hij blijft onwijs goed zitten. En hij was maar 2 euro, binnenkort kunnen jullie een review verwachten. 🙂

Luchtje zara women cherry – Ik had dit luchtje in de sale gekocht bij de zara voor 5 euro, hij ruikt zo lekker!

Film Safe Haven  – Ik en mijn vriend hielden een filmavondje, en hadden we deze gekeken. Ik had het boek al gelezen, maar de film is net zo mooi. Ik hou echt van dit soort romantische / spannende films. <3

Its my beautiful skin day remover – Deze is geweldig, hij prikt niet en haalt alles goed weg van mijn gezicht.

Appelpop 2014 – Ik heb het o zo leuke festival seizoen afgesloten met appelpop! Ik heb dotan, chef special en taymir gezien. Geweldige artiesten, en ja het is zo chill om daar lekker met de billetjes in het gras te zitten en uren mensjes kijken. Ik vermaak me wel. 🙂

Matt simons – catch & release – Geweldig nummer, zoiezo zijn vele nummers zijn echt te mooi. <3
Feestjes  – Ik heb deze maand leuk feest gehad van mijn vader, het was onwijs gezellig, leuke muziek en gezellig met iedereen kletsen. 
En niet te vergeten… 
Macbook pro – Ik heb een nieuwe laptop en hij werkt echt geweldig, ik ben verliefhieeeeeefd. whie. 
Dit was weer mijn een en al liefde voor artikeltje, jullie zien hem weer volgende maand! 🙂
Liefs Evelien

Deze post heeft 14 reacties

  1. Jaaa safe haven is zo'n geweldige film! En wat een lieve foto weer van jullie twee!
    Liefs, Tessa

  2. Wat een fijne favorieten =)
    Save Haven is echt een goede mooie film!!
    Liefs Jorinda

  3. Aaah Hartenstraat was inderdaad een ontzettend leuke film!

  4. Safe Haven heb ik nog niet bekeken, maar lijkt mij erg leuk! Leuke foto's heb je bij dit artikel geplaatst!

Geef een antwoord

Sluit Menu