Reisverhalen met Evelien. #1

Reisverhalen met Evelien. #1

Ik heb er nog niet eens bij stil gestaan, vorige weer dinsdag ochtend had ik zo’n vervelende ochtend. My gosh, niet normaal. En ik heb het nog niet eens hier verteld. Ik zou zeggen ga even zitten en pak er een kop warme chocolade melk. Want ja, hier komt mijn leuke spannende reisverhaal.


Het begon allemaal vorige week dinsdag 23 September, ik kwam te laat uit bed. Soort van verslapen of niet uit bed kunnen komen. Ik heb als een gek mij aangekleed en make-up gedaan. Ontbeten en voor ik het wist was het al 5 voor half 8. Om 7:37 zou mijn trein vertrekken naar gouda centraal, en daar om 7:48 zou ik de trein nemen naar Alphen aan de Rijn. Dat was mijn planning, het zou wel een heel saai verhaal zijn als dat allemaal goed liep. Dat ging niet dus, laat ik het jullie maar gewoon vertellen.

Ik propte alles in mijn tas, schopte snel mijn afgetrapte allstars aan rende als een gek naar buiten.  Kon ik de sleutel van de schuur nog eens niet vinden, en ja eindelijk vond ik hem. Ik snel mijn fiets pakken, kon ik dus niet door de poort. Mijn zus haar scooter stond voor de deur geparkeerd. Ik heb geprobeerd de scooter een klein stukje te verplaatsen, er kwam geen beweging in. Dus ik geprobeerd mij er tussen door te wurmen. Het was gelukt, nu moest ik binnen 5 minuten naar station fietsen en sprinten naar de trein. Ik kwam op station aan en parkeerde snel mijn fiets. Mijn sleutels vielen op de grond, ik bukte en besefte niet dat mijn ov chipkaart half in mijn zak zat. Dus die brak door de helft, kak moment. Ik probeerde hem aan mekaar te houden en nog in te checken. Nog meer karma, dat kon natuurlijk niet. Ik terug sprinten naar de oplaad apparaat en een nieuwe ov gekocht en saldo erop gezet. Ik weer terug sprinten, zie ik nu pas dat die 10 minuten vertraging had. Kon ik even op adem komen, maar zo miste ik wel mijn trein naar alphen. Wat een pech. De trein kwam er eindelijk aan, ik was snel op gouda en heb daar 20 minuten zitten wachten in de kou op de andere trein. Gelukkig kwam ik een vriendinnetje van mij tegen in de trein, gezellig heb ik met haar gereist. Oja en het was een aardige conducteur. Dat maakt mijn dag ook altijd goed. Daarna heb ik nog eens de bus gepakt naar mijn stage, en kwam ik 9 uur aan plaats van half 9. Heb ik daar het hele verhaal uit gelegd en konden ze er gelukkig om lachen, en was het niet erg dat ik te laat was. Eigenlijk als ik het zo terug lees moet ik er stiekem ook wel een beetje om lachen. Ik ben soms zo onhandig en lomp haha!

Nou dit was dus mijn reisverhaal van dinsdag ochtend 23 september hahaha.
Wat een ochtend hé? Oja hebben jullie ook altijd zoveel ongeluk met het openbaar vervoer enzo?

Liefs

Evelien

Deze post heeft 4 reacties

  1. Oh wat balen zeg! Zo vervelend dat je OV door midden brak!

  2. Aaah echt vervelend! Ik heb ook wel eens zo'n baalochtend met het OV..

  3. Ohhh, vreselijk als dit soort dingen je overkomen! Ik heb hier ook weleens last van, nooit leuk!

Geef een antwoord

Sluit Menu