Review | The Balm – Frat boy blush.

Review | The Balm – Frat boy blush.

Pas geleden heb ik een product aangeschaft wat al een langere tijd op mijn wishlist stond. Namelijk een blush van the balm. The balm is een merk wat bekend staat om de fijne producten en de té leuke verpakkingen. Ik plaatste een tijd geleden een bestelling bij makeupmusthaves.nl en de frat boy blush belande in mijn mandje. Yay! Het is tijd voor een review.

De verpakking ben ik zelf helemaal voor gevallen, past perfect bij de naam van de blush. Ziet er onwijs vrolijk uit en is ook heel compact wat ik zelf ook erg praktisch vind. Er zit een extra bescherm hoesje om heen zodat de verpakking zelf niet beschadigd. Het is van een stevig karton soort maar door de extra bescherming vind ik dit niet storend. Ik vind de ‘retro’ afbeeldingen die op de verpakkingen van the balm staan erg leuk en is direct kenmerkend voor het merk.

De kleur van frat boy is een koraal kleurige matte blush. Ik vind de kleur prachtig! Over de pigmentatie ben ik erg tevreden. De blush is makkelijk aan te brengen, fijne substantie maar is alleen een beetje korrelig.

De kleur op mijn gezicht komt goed tot zijn recht! Ik vind hem prettig aan te brengen en het geeft een fijne kleur op mijn gezicht. Ik ben fan van dit soort kleuren. De kleur is goed op te bouwen voor een heftigere look en blijft heel de dag goed zitten. De blush is goed te combineren met een bronzen en highlighter en geeft een leuke touch aan je look.

Frat boy blush van the balm heb ik gekocht bij makeupmusthaves en is te koop voor 17,99.

Wat vinden jullie van het merk the balm? 

Deze post heeft 11 reacties

  1. Wat een mooie blush zeg=)
    De verpakking is ook erg leuk!
    Liefs Jorinda

  2. Ik vind de vormgeving zo leuk van dit merk! Verder heb ik er nog weinig ervaring mee 🙂 Dit is wel een heel tof kleurtje, staat je goed.

  3. Wat een leuk kleurtje! De verpakking is ook zo leuk!

  4. Wat is 'ie mooi! Ik vind hem echt mooi subtiel, maar je ziet hem toch wel heel goed zitten. De verpakking is ook zo gaaf!

  5. Mooie blush! Ik heb eigenlijk nog helemaal niks van The Balm. Ben voornamelijk benieuwd naar hun highlighters 🙂

  6. Vind dit echt een ontzettend mooie blush, staat je echt heel goed!

Geef een antwoord

Sluit Menu