Photodiary 91 | Dilemma met stemmen, vriendinnendag, en chill weekend!

Photodiary 91 | Dilemma met stemmen, vriendinnendag, en chill weekend!

De week is alweer voorbij! Wat is de tijd toch snel gegaan. Deze week was heerlijk het lente weer opkomst, ik heb er veel van genoten, ook zat ik deze week in dilemma met het stemmen, heb ik een vriendinnendag gehad, en heb ik een weekendje gechilt met poopoo! Lezen jullie mee?

Maandag

 Maandag stond ik heerlijk in het zonnetje op Amsterdam Muiderpoort, er was veel promotie voor verschillende partijen en het dilemma werd steeds groter. Groen links of D66? 

Ik had een dagje college en de dag ging erg snel, eerste les was erg leerzaam maar daarna helaas wat minder. Kan ook gebeuren! In de avond ging ik weer een avondje lesje bootcamp volgen, merk dat mijn conditie steeds beter wordt! Zo fijn.

Dinsdag

Dinsdag had ik een dagje stage tot 12, een kort ochtendje! Het was heerlijk zonnig weer en heb een ochtend met de deelnemers in de tuin gewerkt. Ik kon ook zo genieten dat ik niet meer mijn winterjas aan hoeft, maar dat ik mijn dunne lente jas weer aan kan.

Heel erg lief! Ik mag in een vriendenboekje van een deelnemer schrijven, zo schattig.

En weer onderweg naar huis, van mijn stageplek kreeg ik stekjes mee plantjes voor mijn ouders. Die kunnen dit weer op de volkstuin planten. Ik zat een uurtje thuis aan school te werken pakte daarna de trein richting Leiden.

 Want ik ging een avondje naar een lezing over ex-gedetineerden samen met Eline! Super interessant.

Woensdag

Woensdag had ik een lang dagje college en ging ik gelijk in de avond door naar het stembureau want ik wou natuurlijk wel even mijn stem doorgeven. Na een lang dilemma en veel onderzoek ben ik uit eindelijk voor de D66 gegaan omdat die net wat meer bij mijn punten pasten.

Donderdag

Donderdag had ik weer een dagje college, van half 9 tot half 7 maar wel met een aantal tussenuren. Sahra en ik hadden pizza besteld want er was een aanbieding bij dominos dat je voor 3 euro een pizza kon bestellen.

We hadden de pizza gehaald en gingen even een uurtje in het park zitten en heerlijk genieten van het zonnetje. Daarna zijn we weer terug naar de HVA gegaan voor avond college. Daarna had ik gelukkig heerlijk weekend!

Vrijdag

Vrijdag ochtend begon ik met een uurtje Zumba! Daarna heb ik mijzelf snel opgefrist en ben ik elkekr wezen tutten want in de middag ging ik met Eline naar hortus bortanicus in Leiden.

Het was een onwijs gezellige middag en wat een toffe plek! Ik ben gek op planten en vond het hier erg mooi. <3

We hebben wat toffe foto’s geschoten! Er komt snel een artikel over online. <3

Ik vind Leiden zo mooi! Ik vind het altijd net mini Amsterdam.

Rond 4 uur gingen we nog eventjes een bakje koffie drinken en een heerlijke muffin eten bij chocolate company en daarna pakten we de trein richting huis. In de avond kwam Mike langs en hebben we een film gekeken en lekker gerelaxt.

Zaterdag

Zaterdag hadden Mike en ik lekker uitgeslapen en in de middag reden we richting Breda, we hadden een verjaardag van Mike zijn opa. We hadden een stukje Goudse kaas meegenomen als cadeautje! In de avond hebben we weer lekker film gekeken. Dit keer the green miles, moet elke keer toch altijd een traantje laten bij die film.

Zondag

Zondag had ik weer een heerlijke chill dag! Ik droeg dit leuke outfitje van de Costes, wil hem snel op de foto zetten want vind het een outfit perfect voor de lente!

 Mike en ik gingen naar de winkel en wat lekkere hapjes halen, voor de rest hebben we heel de dag beetje films gekeken. Heerlijk zo’n zondag!

En toen was het weekend alweer om! In de avond heb ik eventjes aan mijn blog gewerkt en ben ik lekker vroeg gaan slapen.

Hoe was jullie week? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 7 reacties

  1. Wat een leuke foto's weer =)
    Ziet eruit als een leuke week.
    Liefs Jorinda

  2. Die zwart-witfoto vind ik heel erg mooi! Stiekem wil ik dolgraag een zwarte Kånken No. 2, maar ik heb begrepen dat de details echt leder zijn en dat wil ik liever niet meer kopen.

  3. Wat een super leuke week! 🙂 en Leuke outfit droeg je op zondag! Mijn week was minder tof 🙁

  4. Het was erg lastig om te kiezen om op te stemmen, maar goed we hebben het maar weer gedaan.

  5. Ik vond het stemmen deze keer ook heel lastig. Mag ik even zeggen dat je straalt? Je ziet er heel goed uit. ?

  6. Wat een fijn weekje! Heerlijk he dat zonnetje <3 Vandaag is het gelukkig weer zulk prachtig weer. Ik word er gelijk een stuk blijer van 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu