Herfst musthave: fluffy vesten!

Herfst musthave: fluffy vesten!

Ik vind dit zo’n musthave voor de herfst / winter, ik ben er echt verliefd op. Van die leuke fluffy vesten, om in weg te kruipen gewoon. Ze zijn zo heerlijk warm! Ook op de fiets als ik naar station ga fietsen kan ik hem aan als jas. Het is een hele trend de fluffy jassen en vesten. Ik ben er in ieder geval gek op. Ik vind ze te leuk! Ze zijn lekker cozy en warm en perfect voor dit koude weer. Ik heb dit vest voor 50 euro gekocht bij de costes. Wat vinden jullie van de fluffy trend? En wat is volgens jullie een echte musthave voor de herfst & winter? 

Liefs Evelien

Deze post heeft 10 reacties

 1. Ze zien er zo heerlijk warm en cosy uit. Ik heb er zelf nog geen, maar staat wel hoog op mijn wishlist!

 2. Heerlijk zulke vesten! Ik ben alleen altijd bang dat het me niet staat, haha

 3. Dat lijkt me een heerlijk vest, vooral nu het wat kouder is. x

 4. Het zijn echt zulke heerlijke vesten inderdaad! Mijn moeder heeft er twee maar ik steel er af en toe nog wel eens een 😉
  Xxx Sarah

 5. Fluffy vesten zijn the best! Ze staan je ook echt heel erg leuk!
  Liefs, Tessa

 6. Het is denk ik mijn favoriete trend van nu, haha! Comfy, schattig en mooi. Ik hou er heel erg van.

 7. Jaaa zulke vesten zijn geweldig!

Geef een antwoord

Sluit Menu