Personal update: Vakantie, tickets for 5SOS en laatste stagedag! ✿

Personal update: Vakantie, tickets for 5SOS en laatste stagedag! ✿

Vandaag weer eens een personal update, yay! Ik heb weer wat te vertellen aan jullie. Ik zal zeggen, ga er voor zitten. En pak een kopje thee erbij. Maar waar zal ik beginnen? Als eerste, na al dat gezeur dat ik zo toe ben aan vakantie heb ik nu EINDELIJK vakantie! Heerlijk gevoel dat je gewoon kan uitslapen, en leuke dingen kan doen. Ik moest donderdag en vrijdag al om half 6 mijn bed uit omdat ik een ochtend dienst had op mijn stage. Ik was gister al om 11 uur klaar, en had daarna een eindgesprek op mijn stage. Ze waren heel erg positief en ik mag misschien in het 3e jaar terug komen en stage lopen bij de verstandelijk gehandicapten. Zo onwijs leuk! Die mensen maken allemaal kaarsen, armbandjes, kussens. Heel creatief allemaal, en is zeker mijn ding. Ik heb mijn stage dus goed afgesloten, en toen kwamen ze nog met een kadootje aan. Zo lief! Ze hadden een geurtjes pakket voor in je kamer, en daarop hadden ze allemaal handjes geknutseld. En was op geverfd en getekend. Ik vond dat zo lief!

Ook ga ik samen met mijn twee beste vriendinnetjes naar het 5 seconds of summer concert volgend jaar, zo tof! Manon ging kaartjes bestellen, en we zaten natuurlijk allemaal in de stress. Gelukkig is het haar gelukt!
Ook ga ik vandaag naar Manon toe met Karlijn, en hebben we gezellig een high-tea. Omdat Manon geslaagd is voor haar vmbo-t diploma.  Ik heb een onwijs leuk kadootje, ik zal er een foto van maken. Want ze leest wel eens mijn blog 😉 Ik vind het gezellig om weer bij te kletsen. Heerlijk hé, vakantie. <3
Zó, dat was het weer. Gezellig eventjes een kletsartikeltje, en nu is de vraag aan jullie, hebben jullie al vakantie? En wat zijn jullie plannen? Laat het mij weten in een reactie hieronder. Vind ik leuk om te lezen!
Liefs Evelien

Deze post heeft 14 reacties

 1. Aah wat lief dat ze een cadeautje voor je hadden gemaakt! Leuk als herinnering!
  Liefs, Tessa

  1. Ja is zeker leuk als een herrinering, ik ga het in mijn portfolio stoppen. 🙂

   Liefs Evelien

 2. Wat fijn dat je nu vakantie hebt! En heel erg lief dat ze je een cadeautje hebben gegeven. Ik heb ook eindelijk vakantie en over twee weekjes ga ik lekker een weekje naar Tenerife! 🙂

  1. ja heerlijk, het woord vakantie, yay! Wauw tenerife lijkt me zo mooi, have fun! 🙂

   Liefs Evelien

 3. Wat een leuk artikel! Hopelijk vind ze je kadootje leuk!

  1. Dankjewel Sonja! Ze vond het kadootje erg leuk 🙂

   Liefs Evelien

 4. heerlijk dat je vakantie hebt en ook nog eens kaartjes voor 5sos hebt! super lief trouwens zo'n cadeautje! ik ga volgende week op vakantie naar Zeeland .. ik hou van de vakantie hihi

  1. ja leuk hé? Ben zo benieuwd naar het concert. Oh zeeland is zo leuk! Have fun!

   Liefs Evelien

 5. Leuk hoor! Fijne vakantie geniet ervan <3 Ik vertrek maandag naar Italië! 😀 Veel liefs

 6. Fijn dat je vakantie hebt! en wat gaaf dat je kaarten hebt voor 5sos! X

Geef een antwoord

Sluit Menu