Autumn shows us how beautiful it is to let things go

Autumn shows us how beautiful it is to let things go

Mijn favoriete seizoen van het jaar is de Herfst. Het seizoen waarbij de natuur prachtige warme kleuren krijgt, en de blaadjes vallen van de bomen. Het wordt steeds kouder buiten maar de natuur wordt steeds mooier. Het is een feestje om nu door de bossen te lopen en met mijn spiegelreflex camera foto’s te maken. Ik heb altijd het gevoel dat de natuur tijdens de herfst helemaal tot leven komt, de groene bladeren veranderen in mooie oranje/rood tinten, paddenstoelen groeien, en het herfstzonnetje dat door de bomen schijnt zorgt voor het magische effect.

Afgelopen twee maanden ben ik vaak naar het bos geweest en daar heb ik optimaal van genoten. Ik merk de laatste tijd dat ik veel waarde hecht aan fijne wandeling door de mooie natuur heen. Je ziet zoveel mooie dingen om je heen en ik vind het super leuk om al deze mooie dingen te fotograferen en te delen met jullie. De herfst is en blijft een van mijn favoriete seizoenen en ik blijf dit het leukste seizoen vinden om te fotograferen.

Zijn jullie ook zo dol op de herfst? 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 12 reacties

 1. Wauw, wat een mooie foto's! Ook die van je ouders vind ik erg mooi! De herfst is qua foto's ook mijn favoriete seizoen, maar qua weer vind ik de lente en zomer toch net iets fijner 😉 Maar van een boswandeling door het herfstlandschap kan ik zeker wel genieten!

 2. Hele mooie foto's! Ik zou willen dat ik zo'n mooi bos in de buurt had; dan zou ik daar ook regelmatig gaan wandelen. Vind vooral de titel van je blogpost heel erg mooi, die ga ik in gedachten houden! 🙂

 3. Zoveel mooie foto's! Ik ben echt dol op de herfst en dit soort foto's laten mij precies zien waarom, want wat een mooie plaatjes.

 4. Prachtige foto's meis <3
  Herfst is ook één van mijn favo seizoenen! X

 5. Mooie foto's! Het bos is zo ontzettend mooi! Het lijkt erop alsof jullie een hele fijne dag hebben gehad!

 6. Ik vind zelf de herfst een van de fijnste seizoenen, samen met de lente denk ik want na de winter kan ik dat zonnetje wel heel erg waarderen. Ik vind de herfst vooral zo mooi om zijn kleuren, ik bedenk me net dat ik gewoon nog niet naar het bos gegaan ben dit seizoen. Dat ga ik eerst maar eens doen, want na het zien van deze foto's heb ik er helemaal zin in.

 7. Hele mooie foto's! En wat een leuk groen jurkje! Dit jaar ben ik nog helemaal niet in het bos geweest, terwijl deze tijd van het jaar juist de mooiste tijd is om er een wandeling te maken.

 8. Heerlijke foto's! Ik kijk op het begin altijd een beetje op tegen de herfst vanwege de kou die er aan komt, maar als het uiteindelijk herfst is, is het toch wel heel fijn 🙂

 9. Wat een mooie herfstfoto's! Ik wandel ook graag door het bos of door de duinen. Toch doe ik dat te weinig. De omgeving is zo mooi!

 10. En of! Het mooiste seizoen wat er is. Al ben ik ook altijd weer blij met de andere seizoenen hoor. Maar de natuur is dan zo mooi. Wat heb je prachtige foto’s gemaakt Evelien, wauw!! En zo leuk met je familie 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu