Bloggers tour in Amersfoort

Bloggers tour in Amersfoort

Ik had voor het eerst mijn soort van ‘bloggermeeting’! Onwijs leuk. Ik was uitgenodigd voor de bloggers tour in Amersfoort. Deze tour was georganiseerd door Evelyne van buttercupsisters. Het was een onwijs gezellige dag waarbij ik alle meiden beter heb leren kennen, maar ook de stad Amersfoort. We hebben veel leuke hotspots en winkels bezocht en ik wil er kort wat over vertellen aan jullie.

Nathalie en ik hadden eerst een eindje afgereisd naar Amersfoort, ik was er zelf nog nooit geweest dus vond het extra leuk om deze leuke stad te ontdekken. We hadden met de groep afgesproken bij de hotspot Blueberry, een ontzettend leuke stylvolle hotspot waar je alles op de foto wilt zetten, ik vind het interieur geweldig. Het was ontzettend leuk om met de meiden kennis te maken! En dit gebeurde onder het genot van een heerlijke cappuccino en verrukkelijke hapjes. Er komt hier natuurlijk snel een uitgebreid hotspot artikel over online. <3 Stay tuned!

Het volgende adres was Bodydress, een prachtige lingerie winkel waar je ontzettend vriendelijk wordt geholpen. Wat mij het meeste aansprak was de uitstraling van de winkel. Er hangt mooie luxe lingerie (waar je jezelf als vrouw zijnde best mee mag verwennen!), maar ook was er een helft van de winkel met swimwear, zowel voor vrouwen als mannen. Dit verkopen ze het hele jaar door. De verkoopster vertelden aan ons dat lingerie een onderdeel is van je outfit, maar ook je uitstraling. Wanneer je een avondje gaat stappen of uiteten. Trek een mooi sexy setje van kant aan. Het is belangrijk om mooie lingerie te dragen want dan voel je je ook beter, ik was het helemaal met haar eens en vind het ook zo belangrijk wat er onder je kleding zit. Het moet comfortabel zitten, maar natuurlijk ook mooi/sexy eruit zien.

In dezelfde winkelstraat bezochten we nog een winkel, genaamd Reuring. Dit is een kleding winkel met zowel mannen als vrouwen kleding en dit met Scandinavische invloed. Ik vind de kledingmerken en de stijlen heel erg tof. Ze hebben onder andere Blake Seven (zo’n leuk merk!), Catwalk Junkie en Niumph. Ik vind de funky items die ze hebben heel erg leuk, ik hou ervan! Wat de eigenaar ook vertelde is dat wanneer je daar aan het winkelen bent een heerlijk bakje koffie of een glaasje wijn krijgt aangeboden. Wat een service! Je voelt je helemaal thuis wanneer je binnenkomt. En dan heb ik het nog niet eens gehad over het door een naald te halen interieur..

Na de eerste drie hotspots bezocht te hebben was het tijd voor een heerlijke lunch! We kwamen aan bij chocolate company, de naam zegt het al, een hotspot met veel heerlijke chocolade. Toen wij aankwamen stond er een luxe high-tea voor ons klaar met van alles, hartige broodjes, fruit, chocolade fondue, heerlijk gebakjes. Het was echt hemels. We hebben twee uur gezellig gekletst en genoten van de heerlijke hapjes in dit sfeervolle tentje. Ik vond de hapjes ontzettend lekker, zelfs een beetje misselijk gegeten. Oeps!

Na ongeveer 10 minuutjes lopen van het centrum was het tijd voor freewave kappers, een fijne locatie en een gezellige inrichting. Wat ik zo leuk vond aan deze kapper is het interieur, ze hadden een stenen muur en hadden met industriele materialen gewerkt om er een stoere look aan te geven. De eigenaresse gaf ons allerlei adviezen over het haar, dat het bijvoorbeeld belangrijk is om conditioner te gebruiken, maar ook wekelijks een masker te gebruiken en voor het ultieme effect ook met een haarmasker in slapen. Dit ga ik binnenkort proberen want ben daar erg benieuwd naar!

En als laatste brachten wij een bezoekje aan helemaal edelsmid, dit was een winkel waar allemaal zelfgemaakte sieraden werden verkocht, maar je kon ook verzoeken inbrengen. Super tof! Ik vind persoonlijk de sieraden niet helemaal bij mij passen, iets te ouderlijk en te grof en zou het persoonlijk niet zo gauw dragen maar vond het wel heel erg leuk om te zien hoe dit er allemaal aan toe gaat.

Ik vond de bloggerstour door Amersfoort heel erg leuk en heb erg genoten! We werden helemaal verwend en ik vond het super gezellig met alle meiden. Special thanks to Evelyne voor het organiseren en mij uit te nodigen. Ik vond het onwijs leuk!

Zijn jullie bekend in Amersfoort? 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 9 reacties

  1. Wauw wat ziet het er gezellig uit! Leuk artikel heb je er van gemaakt. Ik heb ook zin om weer eens naar de kapper te gaan, maar ik weet echt niet wat ik wil met mijn haar haha!

  2. Ziet er echt gezellig uit! Leuk ook zo samen met alle andere bloggers.

  3. Wat gaaf! De Chocolate Company ziet er echt uit als de perfecte winkel voor mij! Wat leuk dat jullie ook bij meerdere verschillende zaakjes zijn langsgeweest. Ziet er uit alsof het heel gezellig was… en wat een heerlijke hapjes!

  4. Heel leuk, zo'n bloggerstour! Daar heb ik nog nooit eerder van gehoord. Ziet eruit als een gezellig dagje <3

Geef een antwoord

Sluit Menu