A lot of inspiration.

A lot of inspiration.

Ik had weer eens een idee om een inspiratie artikel te schrijven, eens in de zoveel tijd kan je die tegen komen op mijn blog. Ik was weer eens aan het kijken op tumblr & weheartit. Ik had een appart mapje gemaakt op mijn computer om daar alle foto’s in op te slaan. Oeps! Het zijn er weer een beetje veel geworden. Oja, en met veel pastel en witte tintjes, ik vind dat zelf altijd heel mooi. <3 Dus er komt binnenkort nog een inspiratie artikel. Niet verkeerd toch? 😉

Liefs
Evelien

Deze post heeft 13 reacties

  1. Wat een fijne inspiratie, die Parijse balkonnetjes vind ik altijd zo prachtig!

  2. Mooie inspiratie mooie lichte kleuren! Ik heb je trouwens getagd in een tag er staat er meer over op mijn blog!

    Liefs, Jet

  3. ik hou van al die inspiratiefoto's! Echt heerlijk om naar te kijken!
    Liefs, Tessa

Geef een antwoord

Sluit Menu