Review: Bodyshop vanille bodybutter.

Review: Bodyshop vanille bodybutter.

De bodyshop, ik ben er verliefd op. De producten zijn zo geweldig, en ze ruiken zó lekker. Als je die winkel al binnen loopt wordt je er helemaal hebberig van. Vandaag heb ik voor jullie een review van deze heerlijke bodybutter van de bodyshop. In de vanille geur. Heerlijk, ik kan jullie alvast vertellen. Dit is een hele positieve review!

De verpakking 

De verpakking van de bodybutters van the bodyshop vind ik zelf altijd persoonlijk erg mooi, ze zijn handig op te bergen. En je ziet gelijk om welke geur het gaat, je ziet hier bijvoorbeeld gelijk dat het om een vanille achtige geur gaat. 
De werking 
Wat werkt het geweldig! Ik heb mijn benen ermee ingesmeerd en het ruikt echt heer-lijk <3. De geur blijft goed hangen en mijn benen worden er zo zacht van. En de geur, hmmmm. Love it! Deze bodybutter is zeker een aanrader. 

Voordelen 

– Heerlijke geur. 
– Blijft lang zitten. 
– Mooie verpakking. 
– Mijn huid wordt er erg zacht van. 
Nadelen  
– Het is erg prijzig, namelijk 16,00. 
Oja eventjes een vraagje tussendoor. Ik wil vandaag een filmpje gaan opnemen voor mijn blog, weten jullie misschien een goede bewerkprogramma? (: En wat voor filmpjes willen jullie graag zien? 
Wat vinden jullie van de bodybutters van de bodyshop? <3
Liefs
Evelien

Deze post heeft 7 reacties

  1. Heerlijk is deze he!
    sowieso al die producten van the bodyshop..

  2. Deze bodybutter lijkt me erg fijn! Misschien kan je eens ochtendroutine filmen of je dagelijkse look?

  3. Ik wil het liefst echt elke bodybutter van de bodyshop! mmm!
    Liefs, Tessa

  4. Ik gebruik deze ook al jaren, is en blijft heerlijk!

Geef een antwoord

Sluit Menu