Why do we care so much what people say?

Why do we care so much what people say?

Gisteren kwam Ankie gezellig langs, eerst haalde ik haar van station af, hebben we gepicknickt en heb ik daarna Gouda laten zien. We zijn wezen winkelen, heb iets super schattigs gekocht dat je zelf ijsjes kan maken. En zijn we s’avond patatje wezen eten en naar the other woman geweest. Een leuke meidenfilm! We hebben veel gelachen en bijgekletst. Ook heeft Ankie nog eventjes outfit foto’s gemaakt.  Vandaag ga ik met mijn moeder bij allemaal optredens kijken in Gouda, super leuk! Dus dat is ook weer erg gezellig. 🙂

Hoe was jullie weekend?

Lachen is gezond zeggen ze toch? 😉

Jasje – Van mijn moeder 
Jurkje – H&M

Deze post heeft 10 reacties

  1. Ik zag al een foto op instagram! Echt een heeel lief jurkje, hij staat je ook zo mooi!
    Liefs, Tessa

Geef een antwoord

Sluit Menu