Mijn favoriete kwasten.

Mijn favoriete kwasten.

Mijn favoriete kwasten, daar leek het me leuk om en keer over te schrijven. Ik heb niet heel veel kwasten, maar het leek me een keer leuk om het op een rijtje te zetten welke mijn favorieten zijn. Ze zijn allemaal budget proof! Wat ik vooral belangrijk vind is dat ze zacht zijn, dat vind ik zelf erg fijn. En dat ze goed aanbrengen. En dat doen deze! Ben je benieuwd? Lees dan snel verder.

De gezichtskwast van hema – Gezichtskwast van essence – Poederkwast van joursna ( all time favourite! <3 ) – Oogschaduwkwast van gosh. 

Wat zijn jullie favoriete kwasten? 🙂
Liefs
Evelien

Deze post heeft 9 reacties

  1. Fijne kwasten gebruik je! Ik gebruik van alles wat, van de Hema en van Essence 🙂

  2. Leuke favorieten! Die kwast van Joersna ziet er heel erg fijn en zacht uit ;-)!
    Veel liefs, Elien

  3. Ik gebruik eigenlijk nooit kwasten.. ik koop ze alleen omdat ze zo zacht zijn hahah

  4. Leuk om te zien! Ik gebruik op dit moment kwasten van Bourjois en pupa ^^

  5. Ik hou enorm van de kwasten van Elf, ook die van Joursna vind ik heel erg goed.

Geef een antwoord

Sluit Menu