You got that smile.

You got that smile.

Gister heb ik een dagje huiswerk gemaakt, en s’middag ging ik eventjes lunchen bij la place in Gouda. Ze hebben daar altijd heerlijke smoothies en sapjes. Jum! Ik ging met Manon eventjes de stad in en heb ik wat leuke dingetjes gekocht. We liepen door de binnestad, waar ik eigenlijk bijna nooit kom. Maar het zag er zo gezellig uit! Ik had net het gevoel alsof ik in Amsterdam liep haha. Ik had me camera mee dus kon ik gelijk eventjes outfit foto’s maken. Kijk je mee naar de foto’s? 🙂

Jas – h&m – Rokje – Only – Shirt – The Sting – Zonnebril – C&A – Schoenen – Dr martens 
Wat vinden jullie van mijn outfit? 🙂
Liefs
Evelien

Deze post heeft 12 reacties

 1. Mooie outfit, en wat ziet die stad er leuk en gezellig uit!

 2. Hele leuke outfit! En mooie foto's! 🙂
  Xxx Sarah

 3. Mooie outfit en mooie foto's. Ik ben eigenlijk nog nooit in Gouda geweest, het lijkt mij een mooie stad 🙂

  Leuke blog heb je trouwens, ik ga je volgen via bloglovin!

  Liefs,
  Britt

 4. Deze outfit is echt heel tof! En de achtergrond is leuk <3

Geef een antwoord

Sluit Menu