Say hello to my new shoes!

Say hello to my new shoes!

Toen ik vrijdag middag thuis kwam na een dagje stage had me moeder een verassing voor mij. Ik word dan altijd zo nieuwsgierig! Toen pakte mijn moeder een schoenendoos met ‘allstars’ erop. Mijn hart begon sneller te kloppen, heeft ze lage witte allstars voor me gekocht? En ja, ik heb nieuwe witte lage allstars! Ik ben verlieeeehieeeefd. Ze zijn zo leuk, ik heb ze gister gelijk al aangehad met koningsdag en ze zijn zo leuk te combineren, en lopen zo goddelijk. <3 Ik ben weer helemaal blij en ik vond het wel eventjes leuk om te delen dat ik nieuwe schoentjes heb.

Wat vinden jullie van allstars? 🙂
Liefs
Evelien

Deze post heeft 14 reacties

 1. Aaaah wat leuk! Ik wil zo graag ook een paar lage witte! Heel veel plezier ermee <3
  X

 2. Superrr!! Ik heb vorig jaar pastel roze gekocht en ik ben er nog steeds erg dol op! Geniet nog van je heerlijke dag! X

 3. Wat superlief van je moeder zeg, inderdaad een verrassing! Ze zijn erg leuk!
  liefs

 4. Wat heb je een leuke blog! Ik heb ook hetzelfde paar, ze zitten oh zo comfy en zijn heel makkelijk combineerbaar 🙂

 5. Wat lief van je moeder! Ik vind ze echt super leuk!!
  Xxx Sarah

Geef een antwoord

Sluit Menu