Review: Stay Matte, rimmel London

Review: Stay Matte, rimmel London

Toen ik vorige week zaterdag in de stad was, en ik langs de etos liep trok gelijk de 1+1 gratis actie voor de rimmel london make-up mij erg. Ik liep eventjes naar binnen en ik was opzoek naar een nieuwe foundation, ik had er eentje van catrice waar ik ook erg tevreden over was. Maar ik wou graag een nieuwe proberen. Toen zag ik de stay matte foundation van rimmel london. Ik was meteen erg nieuwsgierig!  Kijken jullie mee wat ik er van vind? 

Verpakking 
Ik vind de verpakking gewoon normaal,  het is duidelijk en je ziet gelijk dat het een foundation is. Mooie letters en je ziet gelijk waar het over gaat. 
Wat vind ik van de werking? 

Hier ben ik zo tevreden over. Het is ook voor de huid wat gauw vet wordt, deze matte foundation blijft bij mij goed zitten. Dekt goed, en is makkelijk aan te poederen. Na een lange schooldag moet ik wel een paar plekjes op me gezicht bijwerken, maar dat is niet erg. Ook is die mooi matte en vind ik het resultaat zo mooi, je ziet goed verschil! Je hebt hem in verschillende kleuren dus is voor elke huid wat!

Mijn gezicht zonder make-up 

Mijn gezicht met de foundation aangebracht, mooi effect he? 🙂
Kortom ik ben er erg tevreden over en blijft de hele dag goed matte. Ik vind dit zeker een aanrader!
Liefs
Evelien

Deze post heeft 10 reacties

  1. Hij ziet er erg mooi uit! Fijn dat hij goed matt is <3

  2. Mooi resultaat. Deze zou zeker ook geschikt zijn voor mijn huid.

  3. Ziet er goed uit! Zeker als het wat warmer weer wordt gaat men huid sneller glimmen 😉 deze kan misschien wel helpen :-)!

Geef een antwoord

Sluit Menu