I live in Paradise – OOTD

I live in Paradise – OOTD

Ik had gister een dagje stage, en vandaag weer. Ik loop stage bij gemiva en ik vind het zo leuk! De tijd gaat ook echt onwijs snel als je het gezellig hebt. Ook was het heerlijk weer en kon ik gaan fietsen met een client op een tweepersoons fiets, zo leuk! Ik wist niet eens at zo’n fiets bestond. Daarna ben ik nog eventjes het park ingeweest, helaas had niemand tijd om de foto’s te maken. Dus heb ik het met statief gedaan. Het was heel rustig in het park, dus kon ik op een weggetje gaan staan.  Gisteravond vertelde papa dat hij de dagen dat pinkpop vrij heeft, en dat we dus kaartjes gaan proberen te koken. Ieeeek! Wat zou het zijn als ik daar een heel weekend zou zijn. Jullie lezen wel op twitter of facebook als ik kaartjes heb. En anders in een artikel. 🙂 Wie gaan er nog meer kaartjes proberen te krijgen? Maar nou weer eventjes over op me outfit. Kijk je mee naar de outfit?

                                                       Rokje – Abercrombie & Fitch

Shirtje – H&M
Jasje – H&M 
Tas – Sascha
Zonnebril – C&A

Wat vinden jullie van mijn outfit? 
En een fijn weekend iedereen! 🙂
Liefs
Evelien

Deze post heeft 12 reacties

  1. Hele leuke outfit! Een lekker lente achtig! 🙂 Wat tof dat je kaartjes gaat proberen te krijgen voor pinkpop!
    Xxx Sarah

  2. Ooh, wat hou ik van je rokje en je shirt! Je rokje is echt super leuk met dat kant en de print van je shirt is geweldig!

    Xjes Femke

Geef een antwoord

Sluit Menu