The less you care, the happier you will be. – ootd.

The less you care, the happier you will be. – ootd.

En weer eens een outfit! Ja, het was heerlijk weer zondag en het voelde als zomer. Ik heb een aantal nieuwe items aan, die ik heb gekocht in Amsterdam. Ik vond het tijd weer voor een rokje, en deze met bloemetjes vond ik zo leuk. Ik ging eventjes met me moeder wandelen in het parkje, en was er gelijk eventjes tijd om foto’s te maken. Kijken jullie mee naar de foto’s? 

 

Top – Sting
Rokje – Sting
Jasje – H&M
Bril – C&A
Tas – Sascha
Wat vinden jullie van mijn outfit? 
Liefs
Evelien

Deze post heeft 16 reacties

 1. Hoe grappig; ik had bijna dezelfde top gekocht bij The Sting voorbije zaterdag. Ik heb hem dan toch niet meegedaan omdat je er echt wel iets onder moet dragen en dat vind ik niet altijd fijn om dragen. Leuke outfit wel!

 2. Ik ben helemaal weg van je rokje, want wat ziet die er leuk uit zeg.
  Voor de rest vind ik je outfit heel leuk.
  liefs x

 3. Erg leuke outfit p! Ik zag hem ook al voorbijkomen oo instagram! 😉 dat rokje ik blijf hem echt heel leuk vinden!! 🙂
  Xxx Sarah

 4. Wauw leuke combi. Deze outfit is heel leuk voor de lente met de bloemetjes op je rokje. Echt heel leuk en mooie foto's! 🙂

 5. Oooh wat een leuk rokje! Ik heb trouwens gister het tasje van de winactie op de post gedaan (beetje laat, sorry!) waarschijnlijk is ie morgen of overmorgen bij je!
  Liefs

 6. Heee Evelien! Wat een leuke outfit! Vooral je rokje vind ik heel leuk. Gaan we nog een keer uiteten met alle Hema meiden? Lijkt me heel gezellig namelijk 🙂 x

Geef een antwoord

Sluit Menu