Sunday funday.  – outfit.

Sunday funday. – outfit.

Hoi lieve volgers!

Heerlijk zo’n zondag, ik ben outfit foto’s wezen met me zus. Het moest wel snel want me zus had er niet echt zin in, maar er zijn nog best leuke foto’s uit gekomen. Daarna heb ik een heerlijke vers zelfgemaakte sinasappelsap op, en ben ik verder gegaan aan me huiswerk. Ik heb bijna al me eindverslagen af, moet er nog een voor handvaardigheid, en voorderest de puntjes op de i zetten, en hoppa ik ben alweer klaar! Deze keer was er eigenlijk de stress niet, vorige periode was het niet normaal. Maar daar ben ik blij om. Nu is het alweer maandag, en moet zometeen alweer naar school. Maar kijken jullie mee naar mijn outfit?

Wat vinden jullie van mijn outfit? 🙂

Liefs

Evelien

Deze post heeft 15 reacties

  1. Ah wat een leuke rok met die katjes erop! 🙂 Mooie foto's, was heerlijk weer gisteren!

Geef een antwoord

Sluit Menu