New in | Vintage tafeltje

New in | Vintage tafeltje

Afgelopen Zaterdag heb ik bij de vintage store hebikvia in Gouda gekeken. Deze winkel bevind zich in het hartje van Gouda. Hebikvia is zo’n leuk winkeltje in Gouda! Ze hadden pas geleden een markt in Gouda waarbij diverse winkels met kraampjes stonden. Tijdens het rondkijken viel mijn oog op dit tafeltje! Ik nam hem mee voor 5 euro en ik laat in het artikel van vandaag zien hoe ik het combineer in mijn interieur.

Dit zijn van die aankopen waar je spontaan tegen aan loopt maar zó blij mee kan zijn. Ik vind dat mijn lp speler nu een super leuk plekje heeft gekregen in mijn kamer. Het tafeltje koste maar 5 euro dus echt geen geld! Ik vind het leuk om in je eigen interieur oud en nieuw te combineren. Ik hou van oude items en vind dat heel erg leuk om te combineren met nieuwere items. Ik ben altijd heel erg benieuwd wie dit item dan zelf in huis heeft gehad, hebben jullie dat ook? In ieder geval ik ben er ontzettend blij mee en combineert goed in mijn interieur!

Houden jullie van vintage items? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 10 reacties

  1. Wat een koopje! Ik vind je behang ook echt heel erg leuk!

  2. Wat een mooi tafeltje! Hij is ook echt perfect voor je platenspeler! Ik kan ook altijd zo blij worden van dit soort aankopen!

  3. Oh dit is zo leuk! Voegt zo veel toe aan het interieur. Zo leuk!

  4. Deze lijkt wel gemaakt voor je platenspelertje, supermooi!

  5. Zo tof jou vintage hoekje! Ik wil die platenspeler ook nog heel graag hebben hihi

Geef een antwoord

Sluit Menu