Outfit inspiratie – winter!

Outfit inspiratie – winter!

Hoi lieve volgers!

Het word steeds kouder, en vooral s’ochtend als ik op de fiets zit naar het station. Het is zo koud! Gelukkig overleef ik dat wel met een warme sjaal, muts en winterjas. Ik heb op lookbook, en weheartit. Mijn favoriete inspiratiebronnen, leuke outfits uitgezocht. In de winter stijl. Nu het kouder word vond ik dit wel toepasselijk! Kijken jullie mee naar de outfits? 🙂

Welke is jullie favoriete outfit?

Liefs

Evelien

Deze post heeft 13 reacties

  1. Op de bovenste rij, de middenste foto is mijn favoriete outfit. Ik hou van die bordeaux kleur gecombineerd met het wit. Sjaals zijn sowieso een must-have.

  2. Echt super leuke outfits!! Mijn favoriet is de tweede van de bovenste drie 🙂
    Xxx Sarah

  3. Leuke inspiratie. Wat 'n heerlijke herfst/winter kleuren.. Maar ik kijk toch ook weer uit naar de frisse lente kleurtjes.

Geef een antwoord

Sluit Menu