New in – 5 seconds of summer album.

New in – 5 seconds of summer album.

Wiehoeeeee! Geluksmomentje wanneer woensdag de CD van 5 seconds of summer op de mat ligt. Ik sprintte nog net niet naar huis toe, want ik wist dat er zo’n leuk pakketje op me stond te wachten. Gelukkig was die erg ook! Ik had al een aantal liedjes gehoord van het album, maar ik vond het leuker om ze te luisteren op het album. Klinkt een beetje raar, I guess. Naja, je snapt het wel! Ik vind het album echt geweldig en heerlijke meezing liedjes staan erop. I like. Mijn favoriete liedje is amnesia, en long way home. Welk liedje is jullie favoriet?

En ik las gister op twitter, dat ze volgend jaar met hun eigen tour ook nog eens naar Europa komen. Dus ook naar nederland! Whieeeeeeeee geluksmomentje. 🙂
Vinden jullie  5 seconds of summer ook zo leuk? 
Liefs
Evelien

Deze post heeft 3 reacties

  1. Dat hoesje van dat album ziet er leuk uit! Ik ben benieuwd naar de liedjes!

  2. Ik vond 5OS in het begin wel leuk, maar dat is inmiddels al weer afgezakt. De liedjes zijn niet helemaal meer mijn ding.

Geef een antwoord

Sluit Menu