Goed voornemen voor me blog.

Goed voornemen voor me blog.

Ik heb een keer in een artikel gevraagd wat jullie meer willen zien op mijn blog, en sommige van jullie zeiden outfits. Ik vind het geweldig om altijd outfit foto’s te maken, en over te schrijven. Alleen zit ik altijd met het probleem dat niet iedereen altijd de tijd, of zin heeft om foto’s te maken van mijn outfit. Ik heb nog geen standaard dus ik kan niet zelf het park in om foto’s te maken. Deze vakantie wil ik een standaard kopen voor me camera, zodat ik zelf de foto’s kan gaan maken! Ik wil namelijk meer outfits gaan plaatsen op mijn blog, omdat ik dat toch wel heel erg leuk vind. <3 Hier zie je een aantal foto’s die ik in het park heb gemaakt met Manon. (:

Wat vinden jullie van mijn goeie voornemen?

Liefs

Evelien

Deze post heeft 13 reacties

  1. Lijkt me een goed voornemen!
    Leuke foto's alvast 🙂

    Liefs, Liese

  2. een statief is idd wel handig, alleen koop een goede die niet omvalt met de harde wind haha!

  3. Wat leuk dat je meer outfit foto's gaat maken! Ik ben nieuwsgierig!

  4. Leuk!! Ik zat met hetzelfde probleem! Doe nu alles op statief!

  5. Goed voornemen, ik ben benieuwd;)

  6. Wat een mooi goed voornemen! Ik vind je outfits altijd super leuk. x

Geef een antwoord

Sluit Menu