Hotspot | Sweet art cupcakes!

Hotspot | Sweet art cupcakes!

Ik heb weer een leuke hotspot voor jullie en deze keer in Gouda. Ik heb al vaak langs de hotspot sweet art gereden met de fiets maar nooit echt de tijd genomen om er een heerlijk cupcakeje te eten. Ik vond het hoog tijd en ben met mijn zus samen er heen gegaan, het was tijd voor een cupcake en een kopje thee! <3

Van buiten wordt je al helemaal verwelkomd om naar binnen te gaan in dit leuke winkeltje, het ziet er vrolijk uit en het valt op! Er staat ook een tafeltje buiten met twee stoeltjes waar je in de lente/zomer ook lekker buiten kan zitten met een heerlijke cupcake en een lekker drankje. 

Je kan er heerlijke cupcakes eten en wat lekkers drinken maar je kan er ook nog eens leuk shoppen. Ze verkopen ontzettend leuke items zoals servies, maar ook geurkaarsen en hele leuke cadeautjes. Ik vind het servies ook wat ze verkopen heel erg cute!

Sweet art is ook erg gezellig ingericht, je hebt in het begin de tafel staan en daar kan je heerlijk zitten om een cakeje te nuttigen. Ze hebben gezorgd voor een gezellige huiselijke sfeer en het ziet er heel erg leuk uit! Ze gebruiken ook het leuke servies voor het serveren. Ik vond de eigenaar ook heel erg aardig en spontaan. Super fijn vind ik dat ook altijd. Echt een heel erg leuk tentje! 

Ik had een verse muntthee besteld (heerlijk!) en een vanille cupcake. Ik vond de topping echt zalig! Het smaakte zo lekker, en het cakeje smaakte ook echt goed. Ze zijn helemaal met liefde gemaakt! En dat proef je. <3 

Ik vind het een super leuk tentje en ga het zeker onthouden voor de heerlijke cup cakes maar ook voor cadeautjes en leuke items. Ik vind het een gezellige sfeer en kom hier zeker vaker terug! Ik ben gek op lekkere cupcakes. Jammie! Echt een aanrader! 

Sweet art bevindt zich op de Wilhelminastraat 52 in Gouda. 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 12 reacties

  1. Ah wat een leuk tentje! Deze ga ik onthouden voor wanneer ik een keer in Gouda ben!

  2. Ziet er erg leuk en gezellig uit, cupcakes zijn altijd een goed idee 😀

  3. Het ziet er zéker uit als een leuk tentje! En ook een super gezellige uitstraling heeft het. Die cupcake ziet er goeeeed uit!
    Tof dat ze er ook cadeautjes en servies enzo verkopen. De cadeautjes in dit soort tentjes zijn toch meestel net even specialer en unieker!

  4. Oeh ja ziet er inderdaad heel erg leuk uit. Overal waar ze cupcakes verkopen word ik al blij van.

Geef een antwoord

Sluit Menu