Review: I love stage, essence oogschaduw basis.

Review: I love stage, essence oogschaduw basis.

Ik gebruik deze oogschaduwbasis al een tijdje, ik had eentje van de hema maar die vond ik niet zo fijn. Ik was op zoek naar een nieuwe oogschaduwbasis, omdat dit een goeie basis is voor je ooglook. Ik hoorde veel goed over deze van essence. Ik ben er erg tevreden over, lees je mee?

Ik ben er onwijs tevreden over, als eerste het is in de huidskleur. Ik had er eerst eentje van de hema en die was wit, dat vond ik toch wat minder. Ook doe ik hier al onwijs lang mee, me eerste is net op gegaan, en daar deed ik een meer dan een paar maanden mee, terwijl ik elke dag eyeliner draag. Erg fijn. Dit overleeft zoiezo een lange schooldag, en alles blijft goed zitten.

Wat ik zelf minder vind is de verpakking, ik vind de stijl totaal niet mooi en spreekt me niet heel erg aan. 
Deze is te koop bij kruitvat voor 2,50. Erg budget ook!

Wat vinden jullie van dit product, en kenden jullie dit al? 🙂
Liefs
Evelien

Deze post heeft 11 reacties

 1. Ik gebruik hem sinds kort ook en ben ook best wel tevreden! Alleen ben ik zo bleek, dat deze best wel geel uitvalt op mijn huidskleur 😀 haha

 2. Ik vind deze zelf ook fijn, alleen jammer dat hij zo gelig is.

 3. Klinkt erg fijn! Als mijn primer van ELF op is, ga ik deze eens proberen x

 4. Ik heb hem zelf niet maar heb er inderdaad ook veel goeds over gehoord! Ik ga hem misschien ook kopen omdat ik nu niet zo'n hele goede heb.
  Leuk artikel 🙂
  Xxx Sarah

 5. Ik heb die van de Hema nu en ik weet inderdaad niet of ik hem zo heel fijn vind! Als hij op is ga ik deze proberen!

 6. Deze lijkt mij heel erg fijn. Ik heb er al zoveel goede dingen over gehoord.

 7. Ik heb hem ook thuis en vind hem inderdaad ook heel fijn!!

Geef een antwoord

Sluit Menu