Review: Andrelon 1 minuut haarmasker perfect puntjes.

Review: Andrelon 1 minuut haarmasker perfect puntjes.

Haarmaskers vind ik altijd onwijs fijn, en ja ik heb nog steeds niet de perfecte gevonden. Mijn haar kan altijd extra verzorging gebruiken. Dit masker beweert dat het je puntjes mooi houd. Resultaat mooi en verzorgd haar. Wat vind ik ervan?

De verpakking 

Ik vind de verpakking altijd erg belangrijk, dat is namelijk gelijk wat je ziet. Als zou het er niet mooi uit zien, zou ik het ook niet pakken. Ik vind zoiezo altijd de nivea verpakkingen altijd erg mooi, mooie kleuren, en is gelijk duidelijk waar je het voor kan gebruiken.  Wat ik ook erg fijn vind is dat het in een tube zit, en niet in een pot. 

                                                             De werking 


Ik ben onwijs tevreden over dit haarmasker. Ik vind hem makkelijk in gebruik, hij beschermt me puntjes goed. Me haar gaat ook nog eens lekker naar ruiken, en krijgt een goeie gezonde uitstraling. Ik had het een minuut laten inwerken, en daarna het uitgespoeld. Me haar werd er ook nog eens zacht van.

Ik vind dit zeker een aanrader, dit haarmasker is voor 3,99 te koop bij de drogisterijen.

Zijn jullie al bekend met dit fijne haarmasker?

Liefs

Evelien

Deze post heeft 10 reacties

  1. Klinkt goed, ik gebruik er een voor krullen aangezien ik niet echt last heb van gespleten haarpunten!

  2. Klinkt goed, ik moet deze echt gaan gebruiken , maar dan die andere producten een 1 masker minuut vergeet ik gauw,

  3. Klinkt goed! Momenteel gebruik ik geen haarmasker dus misschien moet ik dit eens proberen x

  4. Ik was nog niet bekend met dit haarmasker maar het klinkt fijn!! Ook fijn is dat hij maar 1 minuut hoeft in te trekken!
    Leuk artikel 🙂
    Xxx Sarah

  5. Euh vraagje… de titel van deze post is 'nivea' maar bedoel je niet Andrélon? hoedanook ben ik wel benieuwd hiernaar! Ik ben echt op zoek naar goede maskers

  6. Euhm, klinkt goed! Misschien moet ik het maar een keer proberen? 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu