Feestdagen jurkjes.

Feestdagen jurkjes.

De feestdagen komen er alweer aan! Ik hou van de feestdagen. Ik vind het ook altijd geweldig om op internet mooie jurkjes te zoeken, en ze te bestellen. Ik heb al een heel mooi kerstjurkje voor dit jaar. Ik had er vorig jaar eentje gekocht bij de v&d, het is een rokje boven de knieen en die is zwart. Met een strik. Ik draag dat jurkje dit jaar met kerst. Maar als je nog een jurkje moet kopen, of opzoek bent naar ideetjes heb ik een paar mooie jurkjes voor jullie op een rij gezet!

Ik vind het jurkje links boven het mooist, welke is jullie favoriet? 
Liefs
Evelien

Deze post heeft 6 reacties

  1. Jaa, jurkjes voor de feestdagen! Leuk 🙂 Ik denk dat ik het jurkje linksboven ook het mooist vind, maar vind die rode onderin ook gaaf. X

  2. Leuke jurkjes! Ik vind het jurkje links onderaan het allermooist. x

  3. Wat een ontzettend leuke jurkjes! De laatste vind ik het mooist!

Geef een antwoord

Sluit Menu