Review essence lipstick – all you need is red & coral calling.

Review essence lipstick – all you need is red & coral calling.

Hoi lieve volgers!
Vandaag heb ik weer een review voor jullie, ik heb twee lipsticks getest van essence. De all you need is red, en coral calling. Ik was er erg benieuwd naar, omdat ze erg budget zijn. En ik hoopte erop dat ze fijn zouden zijn. Ik vind de verpakking mooi naturel, ze hebben de kleur van de lipstick laten terug komen in de verpakking. Zo zie je goed welke kleur de lipstick is. En er staat het essence logo op de dop. 

  De pigment is erg mooi, zoals je kan zien op de foto hieronder.

Coral calling is een erg mooie roze kleur, hij is niet te fel, en dat vind ik juist heel mooi. Ik vind dit echt een mooi kleurtje voor de lente! Hij blijft opzich wel lang zitten, maar als je wat gaat drinken gaat die er gauw af. Dus dan moet je hem wel bijwerken.

All you need is red, is een mooie kleur. Met veel pigment en is een mooie rode kleur. Bij deze is hetzelfde verhaal, als je iets gaat drinken gaat het gauw van je lippen af, en moet je het gauw bijwerken. Ik heb niet zo heel veel rode lipsticks, dus daarom wou ik deze proberen.  Ik vind hem erg fijn!

Ik ben erg tevreden over deze lipsticks! Ze zijn te koop voor 2,40.

Wat vinden jullie van deze lipsticks?

Liefs

Evelien

Deze post heeft 15 reacties

 1. Wat een mooie lipsticks! Fijne review ook! Xx

 2. Ik vind ze erg mooi, ik hou van zulke kleurtjes! Je review is ook duidelijk. XO

 3. Erg mooie kleurtjes! Ik ben verliefd op die koraal kleur wow! Staat je heel mooi 🙂
  Xxx Sarah

 4. Wauw, super mooie kleur! Deze kan ik misschien ook wel bij mijn collectie toevoegen…
  Liefs

 5. Ik vind ze erg mooi, maar voor mijn eigen huidskleur zijn ze net iets te fel denk ik 🙁
  Liefs, Demi

 6. Voor die prijs, super lipsticks! 😀 Die voorlaatste foto is echt mooi trouwens 🙂

 7. De rode heb ik ook! Echt best een fijne lipstick 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu