Review: Nivea form & fix spray, ultra strong.

Review: Nivea form & fix spray, ultra strong.

Hoi lieve volgers!
Vandaag review ik een van mijn favoriete producten voor me haar, ik ben er opeens gek op. Dus ik dacht laat ik dit product aanraden aan mijn volgers. Het product heet form & fix hairspray. Het geeft dus weer vorm aan je haar, en ‘maakt’ het weer. En ja dit doet het zeker! Lees je mee? 

Ik stijl meestal mijn haar, omdat ik mijn slag in me haar nooit mooi vind. Ik waste vandaag eens een keer me haar in de ochtend, en ik liep het opdrogen. Ik had niet gefohnt. Toen had ik opeens mooie slag, en deed ik er deze spray in. Het gaf gelijk volume en weer een vorm aan je haar. Ook ruikt het nog eens lekker!

Dit was het resultaat, opeens boem volume! Ik vind alleen dat ik me haar niet meer zo vaak moet stylen, omdat het natuurlijk gezonder is. Wat vinden jullie, is slag in me haar ook gewoon leuk? 
Hier zie je de slag in me haar. 
Ik heb dit product gekocht voor 1,40 bij de action, ik heb hem ook gezien bij de kruitvat maar dat was die wel wat duurder. Dus als je benieuwd er naar bent, ze hebben hem bij de kruitvat!

Zijn jullie bekend met dit product? 
Liefs
Evelien

Deze post heeft 6 reacties

  1. Om je vraag te beantwoorden: JA ik vind slag je echt heel mooi staan. Maar ik ken je probleem: 'vroeger' wilde ik zelf ook altijd heel stijl haar hebben. Nu is mijn haar uiteindelijk van nature stijl geworden en nu verlang ik terug naar de dagen dat ik weer slag had, haha. Oh en het product lijkt me heel fijn, ik zie dat het een mooi effect op je haar heeft. X

  2. Hoi Evelien!
    Ik vind je haar met slag of stijl allebei mooi! Maar ik snap je probleem want ik heb ook slag in mn haar en ik wil heel lang stijl haar,.. 🙂

  3. Klinkt goed!! Ben erg benieuwd naar het product….
    Xxx

  4. Leuk! ziet er goed uit. Goede budget aanrader 🙂 misschien moet ik die ook maar eens gaan proberen …

Geef een antwoord

Sluit Menu