Face of today. – Oudjaarsdag.

Face of today. – Oudjaarsdag.

Vandaag heb ik een face of today voor jullie, dit is de eerste keer dat ik dit doe op mijn site. Maar ik zag het een aantal keren voorbij komen, en dacht dat het wel leuk is wat voor look ik draag met oudjaarsdag en avond.

 Het is een rustige look, alleen de oogschaduw is goud, wat ik erg leuk vond voor een oudjaarsavond! Ik ben zelf eigenlijk niet zo van de heftige ooglooks, want dat vind ik nooit zo mooi bij mij staan. Ik heb ook niet zoveel met me haar gedaan behalve een roosje ingedaan, wat je niet ziet op de foto haha. Maar me haar is nog best kort, en ik hoop dat het snel lang word. Ik wil al zolang lang haar.

Ik ben gek op oudjaarsavond, zoiezo vind ik de feestdagen allemaal altijd te leuk, en met oudjaar is het altijd zo gezellig. Ik ga vanavond foto’s proberen te maken van al het vuurwerk, ik hoop dat het lukt! Me moeder is bij een bakker hier in Gouda appelflappen en oliebollen aan het halen, daar staan altijd hele rijen met mensen. Omdat die bakker de beste oliebollen bakt in gouda! Ik heb heel erg zin in vanavond, ik vier het gewoon met me ouders, zus en haar vriend. Maar de gezelligheid is altijd zo leuk. Alleen schrikt mijn hond Noah telkens van het vuurwerk, best wel zielig!

Wat gaan jullie doen met oudjaar?

En iedereen alvast een gelukkig nieuw jaar! Dat dromen mogen uitkomen dit jaar. (:

Liefs

Evelien

Deze post heeft 8 reacties

  1. Heel mooie look! Ik ga het vieren met mijn beste vriendinnen 🙂
    Alvast een gelukkig 2014!
    x

  2. Klinkt alsof je een gezellige avond gaat hebben! Zelf ga ik gewoon gezellig bij een vriendin slapen. Alvast een gelukkig nieuwjaar!

  3. Staat je mooi!! Zelf ga ik het met me familie vieren:) fijne jaarwisseling!
    Xxx

Geef een antwoord

Sluit Menu