Review: Rimmel london, 60 seconds.

Review: Rimmel london, 60 seconds.

Hoi iedereen!
Pas geleden liep ik in de kruitvat, en was er een leuke actie. Rimmel London lakjes 1+1 gratis. Oh dat was zeker niet verkeerd! Ik heb 2 mooie lakjes kunnen bemachtigen. En vandaag heb ik er een artikel voor jullie over. Ik schrijf vandaag over dit mooie rode lakje. Het beweert dat het droogt in 60 seconden, en dat doet het ook. Ik vind dat zelf erg fijn, want ik stoot altijd gauw me nagels ergens tegen aan, en dat is het weer helemaal verpest haha. Maar daar had ik hier geen problemen bij. Ook blijft het lang zitten, en is het een breed kwastje. En ook bleef die lang mooi op me nagels, hij is niet na een dag er al half af. Hij blijft goed zitten. Dit lakje is 5,00 per stuk. Kortom ik ben er erg tevreden over! 

Wat vinden jullie van dit lakje?

Liefs

Evelien

Deze post heeft 13 reacties

  1. Wauw mooi! Rode nagellak is sowieso mijn favoriet en deze kleur is echt mooi, ook fijn dat hij zijn werk goed goed 🙂

    liefs,
    Femke

  2. Hele ooie kleur! ik vind deze lakjes van rimmel ook echt heel fijn. Ze blijven bij mij heel goed zitten en ze hebben mooie kleuren!

  3. Mooie kleur, ik ben echt fan van de rimmel london nagellak lijn!
    Alleen jammer dat ze niet super goedkoop zijn, niet duur maar ook niet echt budget…

Geef een antwoord

Sluit Menu