Mijn favoriete tv programma’s!

Mijn favoriete tv programma’s!

Een avondje met de voetjes op de bank, onesie aan, en leuke tv programma’s kijken. Perfect avondje. Vroeger volgde ik bijna nooit tv programma’s. Behalve gtst, ja beetje standaard. Sinds kort vind ik het steeds leuker om programma’s te volgen, en zie ik zoveel leuks voorbij komen. Dus leek het mij leuk om een keer me favoriete programma’s op een rijtje te zetten. Lees je mee? 🙂

Awkward blijft toch een van mijn favoriete programma’s. 🙂


Ik blijf MTV toch een van mijn favoriete zenders vinden, en als ik dan ook eens een lazy sunday heb thuis. Zet ik wel graag MTV op. Ik kijk dan vooral graag awkward. wegzwijmelen bij jake natuurlijk. Geweldige serie, zeker als je het volgt! Vind het lekker makkelijk te volgen, en  er is leuke humor in.

Catfish blijf ik ook zo’n leuk programma vinden, elke keer hoe Nev en Max dat allemaal uitzoeken vind ik zo leuk om te zien. Meestal zijn de eindes altijd zo zielig, en speelt die gene zich heel anders voor. Ik vind het altijd zo spannend om te zien! En het is altijd extra leuk als die gene wel echt bestaat, en het ook nog een stelletje wordt. Cute! En trouwens, ben ik nou de enigste die Nev van catfish een knappe man vind? nee toch?! haha 🙂

GTST, dit is toch wel een standaard serie wat veel mensen leuk vinden, en volgen. Ik volg het echt al zo lang, denk dat ik al begon met kijken rond me 10de. Me moeder was altijd verslaafd aan gtst haha. Maar het is zo’n serie waar alles fout gaat, en de raarste dingen gebeuren. Een en al drama. De laatste tijd vind ik het wel iets te veel drama en wordt het te langdradig. Vinden jullie ook niet?

En als laatste: plain jane. Ik vind dat zo’n leuk programma! Hoe ze van een muurbloempje tot zoiets zelfverzekerd en trots persoon kan maken. Geweldig. Ik vind het altijd zo leuk als ze outfits gaan shoppen, en het einde dat ze dan haar crush gaat zien. Zo romantisch. Lieeeehieeeeef! <3

Glee, vind ik zo’n vrolijke serie. Veel gezing en gedans daar hou ik van. Al die leuke liedjes die je allemaal voorbij ziet komen. Zo vrolijk word ik ervan!

Wat is jullie favoriete programma, hebben jullie nog tips? Laat ze zeker achter in een reactie.

Deze post heeft 5 reacties

  1. Leuke programma's, ik kijk tegenwoordig vaak the blacklist op Maandag, GTST elke dag en dan vaak ook nog mtv en tlc 🙂

  2. Ik kan echt hele dagen naar awkward kijken, het is zo'n leuke serie! Ik kijk ook heel vaak tlc! daar heb je zulke leuke programma's 😀

  3. Awkward is inderdaad een leuke serie! De andere series ken ik niet maar wil ik zeker wel eens checken! 🙂

  4. Catfish kijk ik ook wel eens, en gtst blijft stiekem soms ook wel erg leuk haha. Verder ben ik echt serie verslaafd en kun je aan mij beter vragen wat ik niet kijk. Maar een paar van mijn favorieten zijn; Revenge, The blacklist, Game of the Thrones, Once Upon a time, Under the dome etc.

  5. Ik kan me helemaal in je lijstje vinden, op GTST na dan 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu